HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Law said: soulberry said: ben bi şey sormak istiyorum. "güneş ışığında vitamin var, bol bol güneşlen iyi gelir" diyo çevremdeki bazı insanlar. güneş ışığının iyi geldiği kesin de, vitamin olayını anlamadım. ışığın içinde vitamin olabilir mi? ya da güneş ışığının cilde iyi gelmesinin sebebi nedir? Faydası var elbet ama bunun için güneşin altında durmana gerek yok. Güneşli bir havada camdan içeri gelen güneş ışınları bile yeterlidir. Yani gidip güneşlenmek plajda felan öyle uzun süreler sağlıkdan ziyada zarar verir. cam kapalıysa olmaz geçemiyormuş d vitamini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 güneş ışıında vitamin yok. o yüzden vücudumuz bakteri üretiyor. bu bakteriler için savaşan çeteler geceleri dünyayı geziyor, gündüzleri ise uyuyor. bundan etkilenmeyen tek kişi "blade". çünkü o küçükken d vitamini çukuruna düşmüş. o yüzden güneş ışığı onu sentezliyor.. ( aman allahım naaptım ben O.o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ardeth said: soulberry said: "güneş ışığında vitamin var, bol bol güneşlen iyi gelir" Adssafdafasfdas covering-law model tarzı bilim hatası: said: Güneşlenince vücuttaki D vitamini miktarı artıyor, demek ki güneşte D vitamini var. Oha oha lol lol lol kop kop kop.. Angstrom ölçümlerinde birimler hep vitaminle, bardakla kaşıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 butun vitamini kabugunda beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 güneş girmeyen eve doktor girer. adam olun akıllı olun. alın vitamininizi. hatta 24 saat güneşte kalın sonra yoğurt sürün oranıza buranıza. hatta bide salatalık maskesi yaptınız mı yaz aylarına amele yanıklı bir cacık olarak girebilirsiniz. http://www.ekolay.net/kadin/images/300-ev-yapimi-dogal-maske.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar