Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 3


moriQ

Öne çıkan mesajlar

said:
DICE'den Battlefield bombardımanı bitmek bilmiyor. Firma yaptığı bir duyuruda, Battlefield 3'ün geliştirildiğini doğruladı. Bu bilginin dışında hangi platformlara çıkacağı ve çıkış tarihi gibi bilgiler henüz bilinmiyor. DICE firması Battlefield 3 haricinde, Battlefield 1943, Battlefield: Heroes ve Battlefield: Bad Company 2 isimli oyunlar üzerinde çalışıyor.



hakkaten adamlar bombalıyor. helal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi bakalım;

battlefield 1943 asıl oyun gibi gözüksede 3-4 map'le ve 64 kişilik multi desteği olmadan geliyor. 64'lük multi olmadan BF olmaz. o yüzden 1943 gözümde bi çeşit reklam kampanyası gibi görünüyor..

Battlefield Heroes, EA'in sürekli bi musluğunun olmasını sağlamak amacıyla yapılıyor diye düşünüyorum. Oyunu denedim, eh işte denecek seviyede.

Bad Company zaten BF ile pek alakası yok çünkü single player senaryolu bir oyun. BF serisi Multiplayer oyunudur. Bu şeye benziyor, Sea Dogs 2 oyunu Pirates of The Caribbean adıyla çıktı halbuki oyunun filmle alakası yok. bu, disney'in filmle beraber oyunuda çıksın sevdasından kaynaklanan bi fantaziydi. yani "isim"i kullanma. aynı şey bad company içinde geçerli diye tahmin ediyorum.

Battlefield 3 diyorlar şimdi. açıkçası ümitlendim. 1942 gibisi bf 2 gibisi gelsin istiyorum. 1942 ile VAY ANASINI LAN!!!!!!!!! olmuştuk zamanında. müthiş bir oyundu ve devamında gelen bf 2, 1942'nin üzerine okadar çok yenilik eklediki tekrar VAY ANASINI olduk. ayrıca temel battlefield çizgisinden de çıkmadı. BF 2142 bi etki yaratmadı, bf2 motoruyla yapılmış bir mod gibi duruyor fazlasıyla. BF 3 'ünde bu ikisi gibi bir etki yaratmasını istiyorum. Fanatik bir Battlefield hayranı olarak bf 3'ün 1942 ve bf2 gibi bir oyun olmasını temenni ediyorum.

wall of text is over.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bf42 modu olan Desert Combat iyidir candır.

Uçak kanadı ile çarparak adam öldürmediğin, huey ile kafa atarak adamı ön cama yapıştırmadığın bf'ye bf demem ben.

Bf2'de heli'lerde co-pilot kral oldu, mertlik bozuldu. Eskiden ramboluk diye birşey vardı, el alamein'de opposition baseden coalition base'e SCUD atıp spawn kill başaran insanlar vardı.

Kırpa kıpra bitirdiler yav. Bf 3 çıksa ne olacak ki sanki gene. EA sömürge mantığında bir oyun çıkacak. Ya abi ben tankın üzerine patrol boat atarak onu patlatmak istiyorum belki, istemesem zaten Forgotten Hope modu var, hatta 2.cisi bile var.

Eskiler iyidir candıır. Forgotten Hope ve Desert Combat her derde devadır. Vietnam bile lunapark gibi oyundur arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...