yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 istanbulda kaç tane var bilmiyorum ama bi tanesinde çalışan ali die bir çocuk var uzun saçlı sırtında kocaman bir dövmesi var tanıyan varmı ?
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 hangi laylaylom taksimmi kadıköy mü ? ki kadıköyse anca bizim ark.lar tanıodur :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 yuksekkaldirim dakinde calisio ali abi uzun sacli top sakallidir...[hline]-me- [Bu mesaj DeamoN tarafından 12 Ağustos 2002 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 ne yapcak cok merak ettim sanki blun elemani dowcez gibi bi piskolojiyle yazmis...[hline]-me-
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 bu arada kadıköydeki stüdyo berbat bi yer ya.olamaz böle biyer sakın gitmeyin paranıza yazık wallahi.[hline]viande
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 walla serter baba cok kral adam en guzel studyolara girioz sayesinde...[hline]-me-
Hazard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 arkadasta laylaylom stüdyolarinin cok pis oldugunu duymustum ama bilemeyecem hic gitmedim..ali ? bizim ali abi mi ? :pP eheh
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 said: Duke_Guybrush, 12 Ağustos 2002 23:01 tarihinde demiş ki: bu arada kadıköydeki stüdyo berbat bi yer ya.olamaz böle biyer sakın gitmeyin paranıza yazık wallahi.[hline]viande evet ben de bi kez gittim havasız pis bi yerdi pek tavsiye etmem..[hline]zürafa hakları istiyorum!
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 ehe bi de soran adam cwp yazsa merak ettim gidicem carsamba gunu oraya zaten solerdim adama seni sordu biri die ama nese....[hline]-me-
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 lol be laylaylom hala var mı? ehühüe... *!hey gidi mode on*
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 ehe serter amca hala yasiyo wall nie olmasin ki...[hline]-me-
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bugün gittik gayet güzel hava dışında :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 fena değildi kadıköy deki laylaylom(üstü) geniş ortamdı her şey iyi gibiydi valla[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 siz acemisiniz olm haytınız da ordan başka stüdyo mu gördünüz ki??ilk kez stüdyoya gidiyolar bi de çok iyi diyorla :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sen onu bilem yapamıyon ib.e :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Laylaylom un kadıköy stüdyosuna 6 sene önce gittim ilk (ve son) kez içerde duvara dayanmış yataklar vardı ve lağım kokusu hakimdi odaya. Mikrofondan dudaklarımızı elektrik çarpıyordu.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Emaleth, 13 Ağustos 2002 18:23 tarihinde demiş ki: lol be laylaylom hala var mı? ehühüe... *!hey gidi mode on* sen hala 14/f/ist'sin ya Ema apla :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Öne çıkan mesajlar