yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 istanbulda kaç tane var bilmiyorum ama bi tanesinde çalışan ali die bir çocuk var uzun saçlı sırtında kocaman bir dövmesi var tanıyan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 hangi laylaylom taksimmi kadıköy mü ? ki kadıköyse anca bizim ark.lar tanıodur :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 taniorum noldu ki ?[hline]-me- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 yuksekkaldirim dakinde calisio ali abi uzun sacli top sakallidir...[hline]-me- [Bu mesaj DeamoN tarafından 12 Ağustos 2002 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 ne yapcak cok merak ettim sanki blun elemani dowcez gibi bi piskolojiyle yazmis...[hline]-me- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 bu arada kadıköydeki stüdyo berbat bi yer ya.olamaz böle biyer sakın gitmeyin paranıza yazık wallahi.[hline]viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 walla serter baba cok kral adam en guzel studyolara girioz sayesinde...[hline]-me- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hazard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 arkadasta laylaylom stüdyolarinin cok pis oldugunu duymustum ama bilemeyecem hic gitmedim..ali ? bizim ali abi mi ? :pP eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2002 said: Duke_Guybrush, 12 Ağustos 2002 23:01 tarihinde demiş ki: bu arada kadıköydeki stüdyo berbat bi yer ya.olamaz böle biyer sakın gitmeyin paranıza yazık wallahi.[hline]viande evet ben de bi kez gittim havasız pis bi yerdi pek tavsiye etmem..[hline]zürafa hakları istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 ehe bi de soran adam cwp yazsa merak ettim gidicem carsamba gunu oraya zaten solerdim adama seni sordu biri die ama nese....[hline]-me- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 lol be laylaylom hala var mı? ehühüe... *!hey gidi mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2002 ehe serter amca hala yasiyo wall nie olmasin ki...[hline]-me- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bugün gittik gayet güzel hava dışında :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 fena değildi kadıköy deki laylaylom(üstü) geniş ortamdı her şey iyi gibiydi valla[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 siz acemisiniz olm haytınız da ordan başka stüdyo mu gördünüz ki??ilk kez stüdyoya gidiyolar bi de çok iyi diyorla :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sen onu bilem yapamıyon ib.e :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Laylaylom un kadıköy stüdyosuna 6 sene önce gittim ilk (ve son) kez içerde duvara dayanmış yataklar vardı ve lağım kokusu hakimdi odaya. Mikrofondan dudaklarımızı elektrik çarpıyordu.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Emaleth, 13 Ağustos 2002 18:23 tarihinde demiş ki: lol be laylaylom hala var mı? ehühüe... *!hey gidi mode on* sen hala 14/f/ist'sin ya Ema apla :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar