vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Şuanda , Enchanting = 204 Tailoring = 144 Para durumum sağlam onu hiç dert etmeyin sizce Jewelcrafting<->Enchanting ikisini kasabilirsem nasil olur. Gnome Mage karakterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 jc mine ister ona göre kas iste dusuk lvl sın nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 JC nerf yemiş olsa da, her taraf JC dolu yine.. tailoring gibi çok popüler olmayan bir mesleğin var.. bence bırakma =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 tailoring güzel bir back enchantı veriyor, bence tailoringi bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Şuan Jewelcrafting<>Enchanting ikilisinde karar kildim ah ench icin bir suru vardi elimde malzeme jw icin ah den satin alicam surekli dedigim gibi para muhim degil:) Sadece 3 sehirde train ediliyormus level 30 seviyesinde :( ne alaka anlamadim sadece bu meslek bu sekilde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 para durumun ne kadar sağlam merak ettim :) kaç paran var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 MelihMercan said: para durumun ne kadar sağlam merak ettim :) kaç paran var :)Ayip sorulmaz boyle seyler:) sadece meslekler icin 2.000 altin koydum kenara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 2k yetmeyebilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ench icin baya malzemem var elimde yetmezse bulurum sizce encj jw ikilisi nasil olur yaparsam sadece dusuncelerinizi merak ediyorum bana cok iyi olur gibi geliyor ama ilerisini daha iyi gorucek kisiler vardir aramizda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 istatistiklere bakıyorum chara 47k Gold girmiş :) elde kalan 6k.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Her gireni gostermiyorki hay allahim onami takildin:) mesela trade gorebiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 vimpir said: Her gireni gostermiyorki hay allahim onami takildin:) mesela trade gorebiliyormusun? gold mu satın aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 vimpir said: Şuan Jewelcrafting<>Enchanting ikilisinde karar kildim ah ench icin bir suru vardi elimde malzeme jw icin ah den satin alicam surekli dedigim gibi para muhim degil:) Sadece 3 sehirde train ediliyormus level 30 seviyesinde :( ne alaka anlamadim sadece bu meslek bu sekilde :S jc icin exadora girmen lazım lvl 58 e kadar sonra honor holdda var traineri inn de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Buldum tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hozceri said: vimpir said: Her gireni gostermiyorki hay allahim onami takildin:) mesela trade gorebiliyormusun? gold mu satın aldın ?Borç tahsili diyelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 MasterHapLo said: ench jc gayet guzel ama yeni gelecek major patch de jc biraz yalan olacak onu da hesap et derim.İşer yaramaz halemi gelicek :( mage karakter için olmazsa olmaz meslek ariyorum aslinda biraz okuyunca jw+ench cok mantikli gelmisti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 JC prismatic gemler yalan oluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Patron vimpir private chat'e ne oldu? ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Artik amator degilim:) jw falan diyorum okumadinmi :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Talior back ench i baya procluyor 100 sp veriyordu galiba jc ile fazladan 31 sp aliyorsun galiba birde prismaticlerin avantajı yakın zamanda gidecek gibi benim warlockum da ench jc var şuan ha şuan için çok iyi ama ilerisi için jc yerine talior - ench daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Belkide cok kotu olmaz be haci ne dersin:) 140 tailor sildim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 250 sp dmg bi o var zaten baska da bi haltı yok su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi şuan çok iyi 3x32 sp prismatic bide mavi soketlere yapıştırıyorsun geri kalanina 9 sp 8 crtit 19 sp çakiyorsun ringlere 19 sp baya bi avantajın olur ve ench olmayan 10m 25m raidlerde disenchent ile absyleri topluyorsun falan filan ama daha ne kadar değişmez bilmiyorum ha prismaticleri mavi renk keseriz belki patch den sonra patchin ne zaman geleceğide belli değil o zaman gene güzel olur gerçi o kadar fark etmez yani her türlü avantajlı jc ama talior da olur yani hiç fark etmez taliorun avantajlari - kendine yaptığın leg enchenti bedava gibi bişey back enchi güzel ulduar daki reciplerle craft edilen itemlar güzel jc nin avantajı - prismaticler şuan hemen hemen aynı yani ama patch den sonra ne olur bilemiyorum hiç bir fikrim yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ENC-JC iyidir salla taiyi kac tane leg degistiricen ki verir parası yaptırsın ama zırt pırt gem degisiyor. Q den gelen itemları dislersin iyi olur falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Seni seviyorum "hozceri" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar