Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
/global channel'da WTB Powerlevel in Catacombs diyorlar sürekli. Yanında lvl 80 olduğu zaman XP penaltısı yokmu bu oyunda ? Eğer yoksa hiç lvl kasmaya gerek yok harbiden :D

LvL 20 Ranger
Mesaj tarihi:
ee heralde. orda 3 yer var. bizim guilddeki demo sw ye başladı mı hepsini 1 dk da filan alıo.

sonra instancedan çıkıyor kimse grup lideri, sizide gruptan kicklio ve siz çıkıosnz. ondan sonra yeniden girio içeri ve catacombs sıfırlanmış oluor. gruba çağırıo sizi, haliyle oyun soruo farklı instaceda grup lideri oraya summon ediyim mi diye. sende evet diosn ve devam
Mesaj tarihi:
küçük bir taktik tam emin değilim ama SW de bufflarin gelmesini beklerken buff tam gelmeden 1sn önce spellweaveden çıkarsanız bir daha girişinizde 1. snden o büyü ekrani çıkar diye biliyorum ben =)
Mesaj tarihi:
sadece caster karakterler de olan bir özellik böyle adam hava kalkıyor o sırada staminasi gidiyor staminasi bittiğinde healthi gitmeye başlıyor falan ama asıl olayı spellweavingdeyken belli sürelerde bir sana bufflar veriyor örneğin necrolar ve demonlar için damagei baya artiran bufflar.
Mesaj tarihi:
Sizce q yapmadan en iyi exp almanın yolu nedir bu pvp serverda çok gerekli bence pve güzel güzel q yapıyoruz ama bu word pvp olan yerde hiçte zevkli değil işkenceye dönüşüyor bana kalsa pvp serverda hiç q yapmadan exp almaya bakacağım ama buda çok zor.:)o:?
Mesaj tarihi:
ben hiç exp sıkıntısı çekmedim valla:D assasinle,ama hide karakter değilseniz,en güzeli,grind yapmak,genelde hunlarda bulunuyor zibil gibi grind grubu akşamları,bilgi için /tell gölgesiz
  • Yeni Oluştur...