janis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 /global channel'da WTB Powerlevel in Catacombs diyorlar sürekli. Yanında lvl 80 olduğu zaman XP penaltısı yokmu bu oyunda ? Eğer yoksa hiç lvl kasmaya gerek yok harbiden :D LvL 20 Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 catacombs'a giriosnz, gruptasınız, ondan sonra o tüm mobları topluo ve sw'e başlıyor, minionlar öldükten sonra gruptan çıkıyor ve sen full xp alıosn. inanılmaz hızlı level atlıosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Combat sırasında gruptan çıkabiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ee heralde. orda 3 yer var. bizim guilddeki demo sw ye başladı mı hepsini 1 dk da filan alıo. sonra instancedan çıkıyor kimse grup lideri, sizide gruptan kicklio ve siz çıkıosnz. ondan sonra yeniden girio içeri ve catacombs sıfırlanmış oluor. gruba çağırıo sizi, haliyle oyun soruo farklı instaceda grup lideri oraya summon ediyim mi diye. sende evet diosn ve devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sw nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 spellweaving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 spellweaving nerflenmedi mi hala, aylar önce pvp turnuvalarında spellweaverlar tek büyüyle kazanıyordu hep. şu an aynı değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sw yapana kadar 3 kere keserler seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok turnuvada zamanı var adamın sonuçta onu çağırana kadar tribünde bekliyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 charge yap stunla sende :D minigamelerde oluyordu bu, yapıyor arkada biri ama stun kb filan durduruyordu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 küçük bir taktik tam emin değilim ama SW de bufflarin gelmesini beklerken buff tam gelmeden 1sn önce spellweaveden çıkarsanız bir daha girişinizde 1. snden o büyü ekrani çıkar diye biliyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 spellweaving ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sadece caster karakterler de olan bir özellik böyle adam hava kalkıyor o sırada staminasi gidiyor staminasi bittiğinde healthi gitmeye başlıyor falan ama asıl olayı spellweavingdeyken belli sürelerde bir sana bufflar veriyor örneğin necrolar ve demonlar için damagei baya artiran bufflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 he tamam hatırladım böle pom da kitaplar falan ucusuyor heykel dikiyordu mübarek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 evet ama pomda bir halta yaramiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sizce q yapmadan en iyi exp almanın yolu nedir bu pvp serverda çok gerekli bence pve güzel güzel q yapıyoruz ama bu word pvp olan yerde hiçte zevkli değil işkenceye dönüşüyor bana kalsa pvp serverda hiç q yapmadan exp almaya bakacağım ama buda çok zor.:)o:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben hiç exp sıkıntısı çekmedim valla:D assasinle,ama hide karakter değilseniz,en güzeli,grind yapmak,genelde hunlarda bulunuyor zibil gibi grind grubu akşamları,bilgi için /tell gölgesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar