Dahaknon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Merhaba, Bir vakit önce Heroes 1-2-3-4 ün bir arada olduğu ( yanlış hatırlamıyorsam ubisoftun mavi kapaklı ürünü ) oyunu arıyorum. Elinde bu ürün oranlar benimle iletişime geçebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hepsinin olduğu yok sanırım, Heroes III ve IV ün birlikte olduğu bir cd var. Nostalji meraklısı olduğumdan ebayden getirdim, muhtemelen buralarda da vardır satan kuruluş Sold Out software (ingiliz bazlı bir firma). Heroes III+IV complete diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dahaknon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yanlış hatırlıyorda olabilirim ancak elime alıpta neden satınalmadığımı bilmiyorum:S bilgilendirme için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar