Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izlemeyenler ve bu ülkeye şeriat gelmez diyenler için f.gülen videoları

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

ahahaha baydı artık ne ya. "evet biliyorum bu görüntüleri, hatta bizzat destekliyorum, uzatmayın" demeye geliyor direk.

e ozaman yazsaydınız ya kıvırmadan fikirlerinizi. insanın kendi bildiği şeyi bilmemezlikten gelmesi nedir ya? bilinen birşey bu adamın ne olduğu ne yapmaya çalıştığı, adamı sevenler de biliyor zaten bu videoları, kim ne diye bile bile "hoca efendi böyle şeyler söylemedi, böyle emelleri yok" der? nasıl bir karaktersizlik?

yarım dakika dayanamadım videoya, allahım ne kadar korkunç, din ile koyunları böylesine güdmek.

not: ikinci paragrafı direk tek bir kişiye yöneltmedim. yanlış anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

dünyada ilk defa başörtüsü yasağını iran uyguladı yıl 1930
başörtüsü takan kadınları hoş karşılamıyolardı iran da
aradan yıllar geçti 70li yıllarda bişeyler oldu iranda ve islam devrimi gerçekleşti
1 gecede milyonlarca insan arap asimilasyonu gibi kara peçeye büründü
demokrasi çoğunluğun dikte rejimimi acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

necmi said:

dünyada ilk defa başörtüsü yasağını iran uyguladı yıl 1930
başörtüsü takan kadınları hoş karşılamıyolardı iran da
aradan yıllar geçti 70li yıllarda bişeyler oldu iranda ve islam devrimi gerçekleşti
1 gecede milyonlarca insan arap asimilasyonu gibi kara peçeye büründü
demokrasi çoğunluğun dikte rejimimi acaba ?

Demokrasi artık çok tehlikeli kavramlardan birisi.
İranın bugünlere gelmesinin ana sebebi İran'lı komunistlerin yaptığı hatalar. Şahı tahtan indirip yerine rejimi devam ettirecek kişileri getirmek yerine şahı indirip, ülkeyi kaosa soktular ve bunada "geçiş dönemi" dediler. Oysa ki molla devriminden sonra tüm komunistler asıldı. İnsanlar beterin beterini buldular.

Aynısı bugün bizim içinde geçerli. Demokrasi diyerek, sosyalizm diyerek ülkeyi bölme çabaları.

Sosyalizm bu coğrafyalarda çok yanılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...