Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oNi3Z3qZ7Z4 http://www.youtube.com/watch?v=4tbnGnzdmgU&feature=related bir kaç kişi merak ediyordu izlemedik vs diye. ve bir 10 yıl öncesinden recap yoksa youtube Atatürk e hakaret videoları yüzünden kapatılmadı mı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 baydı buda artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Joker said: baydı buda artık.. baydı buda artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 baydı bu *da artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 byedı bu da artıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hadi muhsin yazıcıoğlunun ecevitin fettullah hakkında ne söylediğini de koyalım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 buda ya inanmıyosanız da saygı duyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sparkcaster said: hadi muhsin yazıcıoğlunun ecevitin fettullah hakkında ne söylediğini de koyalım buraya yok abi tayyiple abdullahın konuşmalarının videosunu unutmuşsun onları koyalım :D bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 baydiki ne baydi tmmlan gelsin seriat a beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bayanlar niye giriyorlar ki, yazıyor başlıkta izlemedim nerden bulurum diyenler vardı, bizzat o konuşmaların geçtiği ortamlarda bulunanlar için koymadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ya kobe tai nin bavul üstünde zıpladığı bi video'su vardı mr spock, onuda bul be anam be, hadi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 of nasıl dalga geçtin benle joker, nasıl sokağa çıkacam yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 don't you cry tonight i still love you baby don't you cry tonight don't you cry tonight there's a heaven above you baby and don't you cry tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 gulende bi ulkeye gelemdi gitti hadi gelse super olacakda adam isi garantiye almis gelirsem miting olur niting olur en iyisi son ani bekliyim demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahahaha baydı artık ne ya. "evet biliyorum bu görüntüleri, hatta bizzat destekliyorum, uzatmayın" demeye geliyor direk. e ozaman yazsaydınız ya kıvırmadan fikirlerinizi. insanın kendi bildiği şeyi bilmemezlikten gelmesi nedir ya? bilinen birşey bu adamın ne olduğu ne yapmaya çalıştığı, adamı sevenler de biliyor zaten bu videoları, kim ne diye bile bile "hoca efendi böyle şeyler söylemedi, böyle emelleri yok" der? nasıl bir karaktersizlik? yarım dakika dayanamadım videoya, allahım ne kadar korkunç, din ile koyunları böylesine güdmek. not: ikinci paragrafı direk tek bir kişiye yöneltmedim. yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dünyada ilk defa başörtüsü yasağını iran uyguladı yıl 1930 başörtüsü takan kadınları hoş karşılamıyolardı iran da aradan yıllar geçti 70li yıllarda bişeyler oldu iranda ve islam devrimi gerçekleşti 1 gecede milyonlarca insan arap asimilasyonu gibi kara peçeye büründü demokrasi çoğunluğun dikte rejimimi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Viktor said: Off harika bu ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Izledim, hala seriat gelmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 necmi said: dünyada ilk defa başörtüsü yasağını iran uyguladı yıl 1930 başörtüsü takan kadınları hoş karşılamıyolardı iran da aradan yıllar geçti 70li yıllarda bişeyler oldu iranda ve islam devrimi gerçekleşti 1 gecede milyonlarca insan arap asimilasyonu gibi kara peçeye büründü demokrasi çoğunluğun dikte rejimimi acaba ? Demokrasi artık çok tehlikeli kavramlardan birisi. İranın bugünlere gelmesinin ana sebebi İran'lı komunistlerin yaptığı hatalar. Şahı tahtan indirip yerine rejimi devam ettirecek kişileri getirmek yerine şahı indirip, ülkeyi kaosa soktular ve bunada "geçiş dönemi" dediler. Oysa ki molla devriminden sonra tüm komunistler asıldı. İnsanlar beterin beterini buldular. Aynısı bugün bizim içinde geçerli. Demokrasi diyerek, sosyalizm diyerek ülkeyi bölme çabaları. Sosyalizm bu coğrafyalarda çok yanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 şeriat gelmez'i görüyorum ve arttırıyorum: gelcek olsaydı bile getirecek olan feto ve takımı olmazdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 50 numara ayakkabı giyiyor gene şeriattan korkuyor olmuyor sıpark olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar