pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sçs bff <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 GOKHAAAAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sinekten korkar mısın? PAT! bak korktuuun. ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 BIRAVO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Doğrusu UTOPIA olacaktı sanırsam, sayın KALEM mi? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bakıyom onbaşı olmuşsun kıro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hiç beklemezdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben de seni SAYIN POGODİ. (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 doğrusu POGODI olcak onun yeaaaaaaaa offff gittin erasmuslara hala bişey bilmiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mortis said: hiç beklemezdim! bana bak en azından milleti boynundan öpmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 utopia said: =/ <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 pogodi said: doğrusu POGODI olcak onun yeaaaaaaaa offff gittin erasmuslara hala bişey bilmiosun cansın selini çekemiyor, kıskanıyor, ortasından çatlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ginaly said: pogodi said: doğrusu POGODI olcak onun yeaaaaaaaa offff gittin erasmuslara hala bişey bilmiosun cansın selini çekemiyor, kıskanıyor, ortasından çatlıyor. bu posttaki anlatım bozukluğu nasıl giderilir? B) kıskanıyor kelimesi cümleden atılarak C) ortasından kelimesinden önce "o" zamiri getirilerek D) bok olmuş bu düzelmez. E) A yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ginaly said: ginaly said: pogodi said: doğrusu POGODI olcak onun yeaaaaaaaa offff gittin erasmuslara hala bişey bilmiosun cansın selini çekemiyor, kıskanıyor, ortasından çatlıyor. bu posttaki anlatım bozukluğu nasıl giderilir? B) kıskanıyor kelimesi cümleden atılarak C) ortasından kelimesinden önce "o" zamiri getirilerek D) bok olmuş bu düzelmez. E) A yok. Bu posttaki biçimlendirme nasıl düzeltilir? N) "Mesajımda Smiley kullanma" kutucuğu işaretlenerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 utku sus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 utku, internetten cik, bi daha da gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sonra diyosun artık beni sevmiyosun benle konuşmuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aquila said: utku, internetten cik, bi daha da gelme. selinin gazına gelip kalbimi kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar