ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sinekten korkar mısın? PAT! bak korktuuun. ehehehehe
madcow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Doğrusu UTOPIA olacaktı sanırsam, sayın KALEM mi? sdf.
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 doğrusu POGODI olcak onun yeaaaaaaaa offff gittin erasmuslara hala bişey bilmiosun
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mortis said: hiç beklemezdim! bana bak en azından milleti boynundan öpmüyorum
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 utopia said: =/ <3<3<3
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 pogodi said: doğrusu POGODI olcak onun yeaaaaaaaa offff gittin erasmuslara hala bişey bilmiosun cansın selini çekemiyor, kıskanıyor, ortasından çatlıyor.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ginaly said: pogodi said: doğrusu POGODI olcak onun yeaaaaaaaa offff gittin erasmuslara hala bişey bilmiosun cansın selini çekemiyor, kıskanıyor, ortasından çatlıyor. bu posttaki anlatım bozukluğu nasıl giderilir? B) kıskanıyor kelimesi cümleden atılarak C) ortasından kelimesinden önce "o" zamiri getirilerek D) bok olmuş bu düzelmez. E) A yok.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ginaly said: ginaly said: pogodi said: doğrusu POGODI olcak onun yeaaaaaaaa offff gittin erasmuslara hala bişey bilmiosun cansın selini çekemiyor, kıskanıyor, ortasından çatlıyor. bu posttaki anlatım bozukluğu nasıl giderilir? B) kıskanıyor kelimesi cümleden atılarak C) ortasından kelimesinden önce "o" zamiri getirilerek D) bok olmuş bu düzelmez. E) A yok. Bu posttaki biçimlendirme nasıl düzeltilir? N) "Mesajımda Smiley kullanma" kutucuğu işaretlenerek.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 utku, internetten cik, bi daha da gelme.
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sonra diyosun artık beni sevmiyosun benle konuşmuyosun
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aquila said: utku, internetten cik, bi daha da gelme. selinin gazına gelip kalbimi kırdın.
Öne çıkan mesajlar