mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Giris Sayfam benim istemedigim bir web sayfasi oldu ve bunu kaldıramıyorum ayrica exploreri actigimda spyware uyarisi veriyor.Ben bi koruma programi indirdim ama sifre istiyor bildiginiz bedava koruma ve temizleme programi varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 internet explorer a sağ tıkla özelliklerden giriş sayfasını boş kullan yapıp boş yap..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 05 Haziran 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Cthulhunun önerisi en basiti, ama muhtemelen işine yaramaz. Spyware Blaster diye bir program var, gugıldan bul dl et, süper bir programcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 şunu çek sonra kursun türkçe dil seçenegide var arat sonra seçili hataları düzelt e bas halletsin mis gibi..[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ilgilene herkese tessekkurler bir cok tavsiye edilen programi cektim ve sonuc kacinilmaz clean oldu herks eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar