Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Kontrolunuz dışında sphere server kapandığında yani crash olduğunda tekrar sphere'in açılmasını istermisiniz. Evet dediğinizi duyar gibiyim... Aşağıda linki bulunan uygulama visual script ( wsh ) ile yapılmış basit bir uygulamadır. Çalıştırıldığında istediğiniz aralıklarda sphere'i kontrol eder , eğer kapalıysa açar. Bu sistem WIN tabanlıdır ve asptear desteklidir. Sisteminizde asptear yüklü değilse bile zipli pakette çıkıyor. Script , asptear bileşeni ve yardım dosyasını aşağıdaki download adresinde bulabilirsiniz. Sphere Kontrol Saygılarımla ExTReMe / Lost Land Staff Member [Bu mesaj Lost_ExTReMe tarafından 04 Haziran 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kontrol ettim asptear 1.0, vbs'te de herhangi bi backdoor vs yok (suphelenen olursa) gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz, cok yararli, firedeamon ile ugrasmaktan veya sphere'i service haline getirip cpu'yu bosa harcamaktan daha pratik.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 backdoor ne? forwarddoor ... vurmayın lan![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oo güzel.. çok kişinin işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 nevet nevet nok nüzel :D[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Güzelmiş işe yarıcak.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yararli bir uygulama. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kullanmaya başladım bile :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 extreme ellerine sağlık mükemmel bir program başarılarının devamını dilemekten başka ne yapabilirim :D[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knowledge Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 gercektende muhtesem , herkez gibi bizimde bir tesekkur borcumuz olsa gerek bu bilgilendirmen i¢in , Lostland'dada ba$arilar ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Program genişletilmeli. Programı şu anda kullanmadım ama bence şöyle olmalı. 1) [email protected] adresini mesela kontrol etmeli. Oradan down diye mail gelince server düştü mü diye kontrol etmeli. 2) Server düştürye makianaya res atmalı. 3) Makina yeniden başlayınca otomatik çalışmalı. Bu msconfig menuden yapılabilir ama yenden başlayınca xxx.exe /komut falan giriliyor bu komutla başlayınca spheresvr'yi de başlatmalı. Program Spheresvr gibi başlat çubuğuna yerleşmeli ve pause filan olmalı. Bunlardan bazıları var şu anda denemedim. Ama bence olursa daha güzel olacağına inanıyorum.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin Siz Hayatı Değiştirin Ultima Online Hakkında Aradığınız Her şey için ==> UltimaTurkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost_ExTReMe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Call Lostland() Sub Lostland() wscript.sleep 20000 Const Request_POST = 1 Const Request_GET = 2 Set objemiz = CreateObject("SOFTWING.ASPtear") On Error Resume Next LostLand = objemiz.Retrieve("http://localhost:2593", _ Request_POST, "test=wille", "", "") If Err.Number <> 0 Then If Err.Number >= 400 Then Else Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") WshShell.Run("C:spherespheresvr.lnk") End If Response.End End If Call Lostland() End Sub Buradaki Kodlar çok basit ve yalındır. Çok fazla programlama bilgisine sahip olmayan arkadaşlar bile ufak değişiklikler yaparak istediği tarzda bir uygulama yapabilir. Bir kaç örnek wscript.sleep 20000 ' Uygulamayı ne kada sürede bir aktif edeceğinizi belirtebilirsiniz. Else Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") WshShell.Run("C:spherespheresvr.lnk") End If Bu araya mesela aspemail bileşeni yükleyip kendinize email attırabilirsiniz. Örnek kodlar çeşitli sitelerde bulunabilir, bulamazsanız yazabilirim. Veya makinaya reset attırabilirsiniz , Ama bunu 98 yada auto login olan işletim sistemlerinde uygulayabilirsiniz. Ama tahmin ediyorum hiç birimizin işletim sistemi auto login değildir. Bazı arkadaşlar şu soruyu sorabilir. Login ekranı içinde bir kod yazılabilirmi , işletim sistemi açılmadığı için yazılsa bile çalışmaz.Çalışsa bile Zaten böyle bir mantık sanki bilgisayarın başında login olmuşsunuz varsayar ve pcniz lock durumundan çıkarır. Buda güvenilir değil. Yani makinaya reset atıldığında her ne şekilde olursun olsun remote desktop ile makinaya bağlanıp login olmak zorundasınız. Konumuzun dışına çıktım ama yararlı olduğunu düşünüyorum bununa belirtmeden geçemeyeceğim, Remote desktop dışındaki bir yazılım ile örneğin remote admin (radmin) ile bağlanırsanız yine sanki makinanızın başında olduğunuzu varsayar ve fiziksel olarak login olur. Buda sunucuda siz işlem yaparken bilgisiyarınızın ekranının açık olduğu anlama gelir. Son olarak uzaktan erişim yaparken muhakkak remote desktop yada bahsettiğim işlemi yapan başka yazılım varsa ( ben bilmiyorum ) onu kullanın. Sisteminizin her zaman fiziksel olarak lock olması gerekir. Saygılarımla[signature][hline]ExTReMe / Lost Land Staff Member Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Bronx, 04 Haziran 2004 18:46 tarihinde demiş ki: kontrol ettim asptear 1.0, vbs'te de herhangi bi backdoor vs yok (suphelenen olursa) gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz, cok yararli, firedeamon ile ugrasmaktan veya sphere'i service haline getirip cpu'yu bosa harcamaktan daha pratik. lol Fire Deamon'un nesiyle uğraşıyorsunki sanırım çok zor bişey değil dizin belirtmek.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar