tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Czentovic said: bu wepla setupunu nerden bulucaz varmı uplucak bırı tunca said: ZaugnaKhaldun said: 2 gün önce tekrar yüklerken aynı fasıllardan geçtim, sorun yaşamadım; o yüzden kendi yaptığım şekilde anlatıyorum. Öncelikle indirilecekler Patch dosyası Paticik Reg Dosyası Şimdi sırasıyla, 1-) Warcraftı yüklüyorsunuz 2-) Frozen Throne'u yüklüyorsunuz. 3-) Çektiğiniz patch dosyasını çalıştırın, o sizi zaten yönlendirecek setupın sonuna kadar. En sonlarda bir yerde "xxx dosyasındaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istiyor musunuz?é diye soracak. "Hayır" diyin ona, sonra da setup bitsin. 4-) Pati reg dosyasını bir yere unzipleyin, çift tıklayın, gelen ekranda da evet diyin.(reg dosyası dışındakilere ihtiyacınız yok, klasörün içine falan atmayın, sadece regi çalıştırcaksınız) 5-) Warcraft'yı yüklediğiniz klasörde "w3l" diye bir exe dosyası olması lazım artık. O dosya ile oyunu çalıştırıyorsunuz. Server zaten otomatik olarak seçili, Battle.Net tuşuyla bağlanıyorsunuz servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 taurenle oynamak çok zevkli olmuş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 batin escape mechanism kimsede yok ya. o tauren ultisi de utanmasa kuleden kuleye atıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar