Genwa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kozlowski said: Şimdi aklıma geldi hesabımız ödeme kapalı olduğu için donuk olsa bile şifremizi bi şekilde eline geçiren hacker karakterımızı çalabilirmı ? acc u geçirdikten sonra 1 ay beklemesı lazım dıyorsunuz bu 1 ay biz farketmedık mesela charlar gidermi ? Kendi battle.net hesabına geçirirse senin hesabını 1 ay beklemesine gerek kalmaz transfer etmesi için. Hesabın açık ya da kapalı olması önemli değil. Eğer accountunun cdkeyinden tut tüm bilgileri elinde yoksa hesabının bliz de geri vermez 1 bardak soğuk suya kalır sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimoreba Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bende mage veriyorum alan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yeni konu acmaktansa buraya yazayım dedim. Bir adet battlenet hesabım ve ona ekli bir WOTLK hesabım var. Bu battlenet hesabına baska bir WoW (vanilla) hesabı ekledim. Simdi, yeni eklediğim hesabi wotlk a upgrade edip, eski hesabımdan ona bir char aktaracagim. Buraya kadar hersey normal. Sorum şu; acaba karakter transferi esnasında bu iki hesaptan birinin gizli sorusunu istenenecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Transferi yapacagın (yani charın ilk oldugu) accountun sifresini bilmen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Absolut said: Transferi yapacagın (yani charın ilk oldugu) accountun sifresini bilmen yeterli. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bir soruda benim war.battle.net accountımda 1 adet wotlk hesabı var.bu accounta 1 tane daha wotlk hesabı eklicem.bu durumda 2 kat paramı ödüyorum yoksa ikisi aynı b.net acc.'ine birleştiği için yine 12 € mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 her wotlk için ayrı ödüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar