Buyse Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 armory den login olmaya calısıyorum böyle bir karakter yok artık diyor ahaha kafayı gözü yarcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 buyse bahtsız mısın =) sorularım olacak diyelim 2 accountumuz var ayrı ayrı, bunları merge ettik bir bnet acc ine aylık ücret iki tane mi ? mig ederken bir acc'ten ikinci acc'e aynı parayı mı ödüyoruz ? iki wow acc'ten ayrı ayrı girebiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tabi deneseydim bilecektim girer girmez ama hata veriyor abi. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=9520912043&sid=1&pageNo=12 12 sayfa konu var burda. be yapamadım ki cevap vereyim sorularına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 fizban said: buyse bahtsız mısın =) sorularım olacak diyelim 2 accountumuz var ayrı ayrı, bunları merge ettik bir bnet acc ine aylık ücret iki tane mi ? mig ederken bir acc'ten ikinci acc'e aynı parayı mı ödüyoruz ? iki wow acc'ten ayrı ayrı girebiliyor muyuz ? ödeme gibi durumlar için bi değişiklik yok , yine her account'unu ayrı ödüyorsun.Oynama mevzusundada ikisindede aynı şifreyle giriyorsun login ekranında şifreyi girip kabul ettikten sonra hangisini kullanmak istediğini soruyor Client.Ortak account name/şifre harici değişen bişey yok yani.Migrate'tede bi değişiklik yok.Bu battle.net'in olayı bütün Blizz ürünlerin bi yerde dursun ordan yönet üzerine bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sorular ortamaydı zaten ya =) ufurukcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 süper süper şifrenizi bi şekilde hackerlara kaptırdığınızda üstüne hacker bütün accountları mergeleyip belkide kendi accsine transfer edicek siz gme msj attığınızda ise size belki merge olmuş b.net accountunu ayırıp vericek birde bakcaksınız içine hiçbir charınız yok 10 numero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bu sınırlı hizmet değilki sende merge'le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yeni olduğu için şuanki hackerlar bilmiyenleri takır takır kurutuor ben ondan bahsediom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 eh mevzu hiç haber okumayan dünyadan bi haber oyuncularsa haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 benim de bir sorum var ayni battle.net accounta bir us bir de eu oyun ekleyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ikisininkide ayrı ayrı olduğundan mütevellit (eu.battle.net/us.battle.net) olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 DiadanLocke said: benim de bir sorum var ayni battle.net accounta bir us bir de eu oyun ekleyebiliyor muyuz? evet ben hem us hem eu accountumu ekledim. us oynamıorum gerci ama dursun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 transfer yapılabilmesi için her acc un da aynı sürümde, yani aynı expansion da olması gerekiyor diye hatırlıyorum transfer yaparken cıkan bir uyarıdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Birşeyi anlamadım benim acc şimdi mergeli ben atıyorum bir char aldım başka bir accde onuda mergeledim ama ad soyad farklı sonra burdaki charı benim accye atıp diğer accyi iptal ettim olur mu böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 biri cevap verse ne sevinirim sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Evet aynen öyle oluyor. Artık 2 hesapta sana ait oluyor bu şekilde. Tabi bunun şöyle pis bir yanı var her oyuna girişte birde fazladan bir menüden acc seçmen gerekir. Öyle yapacağına, yeni bir battle.net hesabı yarat isim-soyisim gene seninki ile aynı olsun. Sonra bu yeni hesaba aldığın yeni charın hesabını merge'le. 1 ay blocklanıcak migrate, 1 ay sonra kendi hesabına at karakteri nasılsa artık soyadlar aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 FreEmoon said: Evet aynen öyle oluyor. Artık 2 hesapta sana ait oluyor bu şekilde. Tabi bunun şöyle pis bir yanı var her oyuna girişte birde fazladan bir menüden acc seçmen gerekir. Öyle yapacağına, yeni bir battle.net hesabı yarat isim-soyisim gene seninki ile aynı olsun. Sonra bu yeni hesaba aldığın yeni charın hesabını merge'le. 1 ay blocklanıcak migrate, 1 ay sonra kendi hesabına at karakteri nasılsa artık soyadlar aynı. Yok onu 1 kere yapıyorsun sonra login ekranın altında bir kutucuk çıkıyor sol clickleyip başka acc seçebiliyorsun... Ama seçmezsen sürekli en son girdiğin account defult olarak kalıyor.. Herşey güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Güzeeeel ben nasıl olsa merglediğim diğer acceden charı alınca diğerini iptal ediciem frozen yapıcam yani o yüzden hiç sormaz n1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 benim sorunum kendimce çözüldü. tekrar ekledim accountu bu sefer eu olarak kabul etti. su anda 3 tane account var battle net hesabında 2 eu bi us. ve us olanı yok aslında. ben aslında yogum diyor ama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben aslında YOHUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 İki hesapta battle.nete eklenirse 30 gün beklemeye gerek kalmıyor hesap içi transfer olduğu için. Ayrıca WotLK'i olmayanı olana transfer edebiliyorsunuz (TBC vardı bizimkinde sadece). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Arkadaşlar yazılarınızı okudum ve aklıma bişey takıldı. Bir arkadaşımız battle.net olayı yeni geldiği için hackerlar acc u hackledikten sonra çarları trasfer edebilir ve accumuzu geri aldıktan sonra acc u içi boş bulabiliriz demiş .Böyle bir ihtimal varsa kendi güvenliğim açısından accumu battle.net e geçireyimmi ? Çünkü daha önce başıma gelmişti hack olayı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ya zaten aklınızda satmak yoksa direk merge edin uğraşmayın :) Bende dün yiğenimi aradım bilgi verdim satacağı için merge etmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Benımde bu 2. accum Bilgiler benim değil .Merge ile kendi bilgilerimi (ad soy ad adres vs)kullanabiliceksem benim için iyi olur.Yalnız satmak istersek battle.net bilgileri değişmediği içinmi sorun olur diyorsun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Şimdi aklıma geldi hesabımız ödeme kapalı olduğu için donuk olsa bile şifremizi bi şekilde eline geçiren hacker karakterımızı çalabilirmı ? acc u geçirdikten sonra 1 ay beklemesı lazım dıyorsunuz bu 1 ay biz farketmedık mesela charlar gidermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar