RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 zeitgeist 1 ve 2 yi izlemenizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yazık lan polonya ve portekiz e :( 3.5 milyar$ ezik kalmış adamlar. genelkurmay başkanları paranoyak olmuştur bu listeye bakıp adamların lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 oha yalnız amerika ya. tek başına geriye kalan ilk 15 in harcamasının toplamına yakın bişey harcaması... hasta herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abi adamlar harcamıyorki para ? adamların parasının karsılıgı olan altın diye birsey yok , bizim paramızın altın karsılıgı var lol adamlar bildigin selüloz yapıyor $$$$$. basıyorlar allah ne verdiyse harcamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 teaaaaa 2001 yilinda genelkurmay kademeli olarak profesyonel askerlige gecilicek, zorunlu askerlik kaldirilicak diye karar aliyor ama liberal olmiyan takunyali cikcikler her firsatta PROFESYONEL GELSHIOIIN MAL ASKER BIZ BU ISLERI SENDEN DAHA IYI BILIYORUZHZHHH diye saldiriyor yunanistanda turkiye geciyor diye geciyor yani lol biz adamlari ciddiye almayi birakmisiz onlar hala askeri sidik yarisinda, bir sabah ansizin atinada sabah cayimizi iceriz gidip korkusu ile turkiye yi izleyip savunmadan kisiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 arkadaşlar! önemli olan askerliğin uzunluğu değil, işlevi.. unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 RaidenXelRu said: abi adamlar harcamıyorki para ? adamların parasının karsılıgı olan altın diye birsey yok , bizim paramızın altın karsılıgı var lol adamlar bildigin selüloz yapıyor $$$$$. basıyorlar allah ne verdiyse harcamıyorlar zeitgeist yeni izledin heralde. bizde ilk izlediğimizde gaz bi şekilde böyle yorumlar yapıoduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ok attığımız yere yerleşiriz ! Askerlik uzun kalmalı, askerlik kutsaldır ! Hayatınızın 1.5 senesinide sürünerek geçirin nolucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yok her 2 ayda bi izliyorum 2 sinide, kendi beynimi yıkadım bilinçsiz koyun gibi yaşamayı reddediyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Joker said: RaidenXelRu said: abi adamlar harcamıyorki para ? adamların parasının karsılıgı olan altın diye birsey yok , bizim paramızın altın karsılıgı var lol adamlar bildigin selüloz yapıyor $$$$$. basıyorlar allah ne verdiyse harcamıyorlar zeitgeist yeni izledin heralde. bizde ilk izlediğimizde gaz bi şekilde böyle yorumlar yapıoduk :) ayrıca ilk izlediginde ne hissettiysen su andada ole hissetmelisin , eger hissetmiyorsan otur iyi bi düşün.boynunu bükme hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 RaidenXelRu said: yok her 2 ayda bi izliyorum 2 sinide, kendi beynimi yıkadım bilinçsiz koyun gibi yaşamayı reddediyorum =P işte öyle "reddediyorum" demek yetmiyor. bi şey yapmıyorsan, bi şey yapamıyorsan sen istediğin kadar reddet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abi elimden geleni yapıyorum , hiç yoktan arkadaslarımı bılınclendırıyorum onlarada seyrettirip kafalarına odunla vurarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 zeitgeist izleyip gaza gelenlere aciyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sana kimler acısın şu halinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bende cok aciyorum victora hala bmw x3-4-7-9 undan biri alamamis:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bmw ye gerek yok cifors yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Komşuda pişer bize de düşer... yalaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar