Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ne demektir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=29087[/b]:):):D:D:):) insan bi araştırır[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj karpuz tarafından 26 April 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj karpuz tarafından 26 April 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=29087 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 web browser ım bozuk arama yapamıyorum...... gerçekten bozuk genelde böyle thred bile var....... bu durumda airball atmış oluyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Fiercewind, 26 April 2003 22:10 tarihinde demiş ki: web browser ım bozuk arama yapamıyorum...... gerçekten bozuk genelde böyle thred bile var....... bu durumda airball atmış oluyosunuz :D Web browserın bozuk diil günahını alma yazık... eğer giriş yap diyip girmezsen arama yapamıyosun... yani giriş yaptıktan sonra arama yapabiliyosun...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 as known as veya also known as yani şöyle de denilenbilen şöyle de bilinen anlamında.[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 web browserım bozu karpuz ya!! dellendir me adamı paticikte nereye gidersem gideyim neye tıklarsam tıklayayım adres çubuğuna gidip tıklayıp enter demem gerekiyo e aramaya basıp bunu yapıncada sayfa süre aşımına uğradı diyo daha önceki thread leride göremiyorum..... ....................................... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bendede seninki ama bende arama çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bende ole giriyorum her bolume ama başka bi sorun yok aama dun turkce karakter sorunu varken her yere normal giriyodum[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Fiercewind, 26 April 2003 22:22 tarihinde demiş ki: web browserım bozu karpuz ya!! dellendir me adamı paticikte nereye gidersem gideyim neye tıklarsam tıklayayım adres çubuğuna gidip tıklayıp enter demem gerekiyo e aramaya basıp bunu yapıncada sayfa süre aşımına uğradı diyo daha önceki thread leride göremiyorum..... ....................................... :) browserı update et :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Fiercewind, 26 April 2003 22:22 tarihinde demiş ki: web browserım bozu karpuz ya!! dellendir me adamı paticikte nereye gidersem gideyim neye tıklarsam tıklayayım adres çubuğuna gidip tıklayıp enter demem gerekiyo e aramaya basıp bunu yapıncada sayfa süre aşımına uğradı diyo daha önceki thread leride göremiyorum..... ....................................... :) aynısı burdaki makine de de oluyo ama dynamick cevapladı sağolsun öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 saol dynamik :) bide şey sitedeki o duran tip kitiaramı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yes:) uoda charımın adı Kitiara Full dragon zırhı içinde bütün ihtişamı ile Kitiara o[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar