stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Laurent Wolf- No stress veya Break for love klibindeki gibi belirli sahneleri nasıl ileri geri yaparak efekt katabiliriz ? Bunun için ne tür bir studyo programı gerekir ve nasıl yapılır açıklayan arkadaşa şimdiden teşekkürler.
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sony vegas yüklüyse insert envelopment galiba sağ click ile tam hatırlamıyorum ama bi yükleyeyim cevap vericem yarın :) Bu ne biçim bir post oldu ya
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Çok teşekkürler. Vegas Studio bendede yüklü tüm filimi seçip reverse yapabiliyorum ancak ileri geri yapamıyorum. Cevabını bekliyorum.
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Video parçasına sağ tıklayıp reverse denermisin ? Olmazsa söyle ama bende oldu :).
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Reverse oluyor ancak tüm video ters dönmüş oluyor.Benim tam yapmak istediğim şey şu Örneğin: video'nun 00:30-00:50 saniye arasındaki görüntüyü sürekli ileri geri oynatmak. verebileceğim tek örnek laurent wolf - no stress klibindeki elemanların sapıtması gibi :)
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Tamam o zamanda keseceğin yerleri ayrı clip yapman lazım. Geri dönmenin başladığı yeri S tuşuna basarak kes. Bitmesini istediğin yeride kes. Sonra reverse :)
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mantıklı ;) işe yaradı teşekkürler.
Öne çıkan mesajlar