stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Laurent Wolf- No stress veya Break for love klibindeki gibi belirli sahneleri nasıl ileri geri yaparak efekt katabiliriz ? Bunun için ne tür bir studyo programı gerekir ve nasıl yapılır açıklayan arkadaşa şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sony vegas yüklüyse insert envelopment galiba sağ click ile tam hatırlamıyorum ama bi yükleyeyim cevap vericem yarın :) Bu ne biçim bir post oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Çok teşekkürler. Vegas Studio bendede yüklü tüm filimi seçip reverse yapabiliyorum ancak ileri geri yapamıyorum. Cevabını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Video parçasına sağ tıklayıp reverse denermisin ? Olmazsa söyle ama bende oldu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Reverse oluyor ancak tüm video ters dönmüş oluyor.Benim tam yapmak istediğim şey şu Örneğin: video'nun 00:30-00:50 saniye arasındaki görüntüyü sürekli ileri geri oynatmak. verebileceğim tek örnek laurent wolf - no stress klibindeki elemanların sapıtması gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Tamam o zamanda keseceğin yerleri ayrı clip yapman lazım. Geri dönmenin başladığı yeri S tuşuna basarak kes. Bitmesini istediğin yeride kes. Sonra reverse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mantıklı ;) işe yaradı teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar