ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kişiselden banlıyım, başlığına yazamıyorum. takma kafana, özelden msnini at dertleşelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 SANA ŞAKACIKTAN YAZIYORUM : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bu topic neden ilgi görmemiş hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yapma yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abi konu gündemdeyken iyiydi de, orası gündemde değilken bunu uplamanın alemi yok sdf ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 PİYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 butun pati ahalisi olarak yardima haziriz dunno, korkmayasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 özellikle erkekler kızlara çok yardımcı olur bu sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 erkeklere guvenme dunno, onlar kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hayır, hiçte değiliz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben bilmiyodum dunnoyu ya. ciddi ciddi cevap yazdım bide. ashamed ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ZaugnaKhaldun said: abi konu gündemdeyken iyiydi de, orası gündemde değilken bunu uplamanın alemi yok sdf ahaha kişişeldekini de upliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Nakamura said: hayır, hiçte değiliz valla. yav şunu yapmayın. nolur yani. erkek olarak kakayız abi. hayır diiliz diyip sonradan olduğumuzu öğrenince üzülüyolar napcaklarını şaşırıyolar falan ondan sonra 'kızları anlameyeroem' diye geziniliyor. öle. erkekler olarak biz böle dinayılsal triplerde olmasakta hatunlarda bizi biraz kaka olarak kabul etselerde rahat rahat takılsak insan ırkı olarak güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 noice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 üç beş yabancı kelime kullanıyorlar die insanlara dalaşıp dinayılsal kelimesini kullanman da gözümden kaçmadı vingthor askjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 önlü arkalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tamam kaka imişiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 dunno'da gereksiz romantizm dolu düşüncelerini saçma sapan isimli bir blogta tutan, max. 1.60 boylarında, gelene gideni çok olduğundan mıdır artık güzel de olabilir, emo ayarlarında bir hava var. çok tahrik oluyorum, bunu bir keresinde belirtmek istedim, kişiselden 1 aylığına banlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tek gecelik aşk masalı ölene kadar vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bende acayip merak ediyorum bu dunnonun fotosunu hiç mi gören bilen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 google imageden geliyor http://images.google.com.tr/images?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&um=1&sa=1&q=melankoli+k%C4%B1z+emo+pati+duygusal&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara&aq=f&oq= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bir gecede Emo olun. 287 x 358 - 16k - jpg forum.alternatifim.com ABOOOOOOOOOOOOOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Hepimizi merak ettirdi dunno,yakından tanıyan biri varsa çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar