dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yok olmanı istiyorum. yok ol. hayatımdan cık falan degil. direkt yok ol. samimiyetine, icten olduguna, saf olduguna inanmıyorum. yaptıklarında aslında saf degildin diye dusunuyorum artık. bundan sonraki hareketlerinin de saf olmayacagını dusunecegim. gözlerine baktıgımda, artık onlara inanmıyorum. sana inanmıyorum, güvenmiyorum, güveniyordum ve güvenmem yanlışmıs. bunu anladım. hayal kırıklıgına ugradım. beni öldürmeyen beni güclendirir ve bu da bana biseyler katmıs demektir diye düsünürdüm. güclenmesem de olurdu be serin. cocuk saflıgında kalsaydım da olurdu. safken, icten bi saflık icindeyken daha güzel oluyo. senin icin haftalarca agladım ama ugruna agladımı düsündügüm temiz oldugunu düsündügüm insan degilmişsin ki. seni cok güzel hayal etmişim, o hayale senin de katkılarınla inanmısım ama simdi hersey farklı gozukunce tam bi hayal kırıklıgı. cok üzgünüm. cok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 efsane geri döndü çok kafaya takıyosuuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 o kadar üzgünüm ki fede. o kadar büyük ki hayal kırıklıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 JSDFKAJSNDFKASDNF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 haklısın dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yolla da kurtul artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: beni öldürmeyen beni güclendirir plagiarism yapma dunno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bi de çıkarken rozetini masama bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 her aşk ya öksüzdür ya orospu tarzı bi cumle okumustum bi kitapta. dogru geliyo simdi. bunu yollamaktan daha iyisini yapmak istiyorum. öyle bisey yapsam ki pişman olsa. ama mumkun degil heralde boyle birinin herangi biseyden pişman olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 madem senin için önemsiz pişman olmasından sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 elesso o kadar haklısın ki aslında. ama bu yaptıgı mallıkların yanına kar kaldıgını dusunmesini istemiyorum hic. yaptıgı aptal hareketlerin farkına varmıs oldugumu bilmesini istiyorum. kendini kurnaz sanmayı bıraksın istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: bunu yollamaktan daha iyisini yapmak istiyorum. öyle bisey yapsam ki pişman olsa. mektunu kağıda yaz ve üstüne kakandan bir parmak çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sevgide sinirde nefrette devam ettikçe demektir ki sen hala umursuyosun o insanı. insan kendi kesse bütün iletişimi. önce kafada bitmeli ki normaldede bitirebilesin hayatından silebilesin. hınç almaya devam etmeyi istemek pişman olmasını istemek geri dönüş yolları bunlar. bunları isteme hiç. kes at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ginaly askolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sevdiğimden yapıyorum bitanem ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 @vingthor ++1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Beter ol off ne kadar mutluyum anlatamam kendi intikamımı almış kadar sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oh sweetie... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cunt muscle ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ama beni aptal yerine koymus bu adam ve ben de ona inanmışım, ona sevgimi vermeye devam etmisim. aptal aptal cırpındım kac aydır. simdi bişeyleri farkettigim icin(ugrasmaktan yoruldugum icin sanar o eger bisey soylemeden gidersem) gittigimi bilsin istiyorum. intikam mı hınc mı ne bu? pişman olsun istiyorum ama affetmiyim. kotu kalpli bi istek bu ama icimden boyle geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 "nutella yerim" said: dunno strikes back ow yeah men ow yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dunno said: ama beni aptal yerine koymus bu adam ve ben de ona inanmışım, ona sevgimi vermeye devam etmisim. aptal aptal cırpındım kac aydır. simdi bişeyleri farkettigim icin(ugrasmaktan yoruldugum icin sanar o eger bisey soylemeden gidersem) gittigimi bilsin istiyorum. intikam mı hınc mı ne bu? pişman olsun istiyorum ama affetmiyim. kotu kalpli bi istek bu ama icimden boyle geliyo aynı şeyleri ben de yaşadım hayatım, anlatayım istersen nasıl olduğunu ve sonunda nasıl kurtulduğumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ginaly anlat o zamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar