Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hitab ettigi kişiye hic yollanmayacak yazılardan biri daha

dunno

Öne çıkan mesajlar

yok olmanı istiyorum. yok ol. hayatımdan cık falan degil. direkt yok ol.
samimiyetine, icten olduguna, saf olduguna inanmıyorum.
yaptıklarında aslında saf degildin diye dusunuyorum artık. bundan sonraki hareketlerinin de saf olmayacagını dusunecegim. gözlerine baktıgımda, artık onlara inanmıyorum.
sana inanmıyorum, güvenmiyorum,
güveniyordum ve güvenmem yanlışmıs. bunu anladım. hayal kırıklıgına ugradım.
beni öldürmeyen beni güclendirir ve bu da bana biseyler katmıs demektir diye düsünürdüm.
güclenmesem de olurdu be serin. cocuk saflıgında kalsaydım da olurdu.
safken, icten bi saflık icindeyken daha güzel oluyo.
senin icin haftalarca agladım ama ugruna agladımı düsündügüm temiz oldugunu düsündügüm insan degilmişsin ki.
seni cok güzel hayal etmişim, o hayale senin de katkılarınla inanmısım ama simdi hersey farklı gozukunce tam bi hayal kırıklıgı.
cok üzgünüm. cok kırgınım
Sosyal ağlarda paylaş

sevgide sinirde nefrette devam ettikçe demektir ki sen hala umursuyosun o insanı. insan kendi kesse bütün iletişimi. önce kafada bitmeli ki normaldede bitirebilesin hayatından silebilesin.

hınç almaya devam etmeyi istemek pişman olmasını istemek geri dönüş yolları bunlar. bunları isteme hiç. kes at
Sosyal ağlarda paylaş

ama beni aptal yerine koymus bu adam ve ben de ona inanmışım, ona sevgimi vermeye devam etmisim. aptal aptal cırpındım kac aydır.
simdi bişeyleri farkettigim icin(ugrasmaktan yoruldugum icin sanar o eger bisey soylemeden gidersem) gittigimi bilsin istiyorum.

intikam mı hınc mı ne bu? pişman olsun istiyorum ama affetmiyim.
kotu kalpli bi istek bu ama icimden boyle geliyo
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

ama beni aptal yerine koymus bu adam ve ben de ona inanmışım, ona sevgimi vermeye devam etmisim. aptal aptal cırpındım kac aydır.
simdi bişeyleri farkettigim icin(ugrasmaktan yoruldugum icin sanar o eger bisey soylemeden gidersem) gittigimi bilsin istiyorum.

intikam mı hınc mı ne bu? pişman olsun istiyorum ama affetmiyim.
kotu kalpli bi istek bu ama icimden boyle geliyo

aynı şeyleri ben de yaşadım hayatım, anlatayım istersen nasıl olduğunu ve sonunda nasıl kurtulduğumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...