Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şimdi ben bu oyunu 2-3 gün öncesine kadar güzel güzel oynuyordum. sonra sunucular punkbuster hatası verip atmaya başladı. dedim herhalde yeni sürümü çıktı. pbsetup'tan güncelledim 2142'nin pb'sini. oyunu açtım, önce ea logosu gelmeden normalden daha uzun bi süre bekletti. intro girdi, hesap ekranı geldi girdim, kabul etti fakat ana menüye geçemedi bi türlü. daha doğrusu şöyle geçiyor, 10 15 saniye duruyor ana menünün bi parçası geliyor. bi 10 15 saniye daha bekliyor bi küçük parçası daha geliyor. en sonunda sabredeyim dedim bakim sonunda nolcak, böle 3-4 dakika geçtikten sonra ana menünün tüm parçaları geldi (löl) fakat yine 15-20 saniyelik duraklamalarla menüde işlem yapılabiliyor. haliyle oyuna giremiyorum. PB'yi güncelledikten sonra oldu bu. bi bilgisi olan varmı bu sorun hakkında? şu anda ekran kartımın sürücüsünü güncellemeyi denicem. bakalım olcakmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 walla pb ile ilgili olacağını sanmıyorum. acaba şu no intro patchlerini bi denesen. bide öyle baksan ne kadar zamanda açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi olamaz böyle birşey. ekran kartının sürücüsünü güncelledim, kendi kendine çözünürlük değiştirmiş yeniden başlattım ve monitör yeni çözünürlüğü desteklemiyor. kaldım şu anda böyle g.t gibi. bi problemi çözmek isterken yeni problem çıktı. nasıl bi iş bu ya. laptoptan yazıyorum bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 güvenli kipte değiştireceksin windowsun çözünürlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 güvenli kipte değiştirdim baştan başlattım olmadı, şimdi aynı menüde 640 480'de aç diye bişey var onu denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 steamda niye bf yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 EA'in nedense 3 5 oyunu var Steam'de, tüm kataloğu Steam'e vermiyorlar demekki ya da Valve mu istemiyor bilemem. http://store.steampowered.com/search/?category1=998&publisher=Electronic%20Arts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ilginçtir, format attım pc'ye yeniden yükledim herşeyi, ilk açıldı sorun yok, oyunu oynadım sonra sunucudan çıkmaya karar verdim esc'e bastım sorun yok gibi oldu sonra yine başladı. 10 saniyelik aralarla çalışıyordu menü. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 o pb den dolayı oyunda atılma bnmde basıma geldi. cok aradım cozumu. bi suru sey yaptım cozemedim. bıraktım oyunu. orjinal oyuna o parayı verdiğime yanıorm. dahada ea den oyun almam orjinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 pb update olamadığı için atıyordur veya bağlantı kötüyse. olmadı hax falan vardır :p pb support baya kaliteli, bende de anakart yüzünden mavi ekran falan veriyodu cod1'de, tam hatırlamıyorum olayı ama 1-2 saatte geri dönmüşlerdi. hata koduyla http://www.evenbalance.com/index.php?page=support.php a bi ticket at derim halen oynamak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hata kodu olsa keşke :D sorun okadar garipki, oyun çalışıyor ama 10 15 saniyelik delaylerle. oyuna girdikten sonra sorun yok ama oyun içinde en ufak bi takılma yaşamıyorum. ne yaşıyorsam menüde oluyor. bi arkadaş benzer bi sorunla karşılaştığını söyledi, bikaç şey yapmış düzelmiş onları denicem bugün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 mokokoya yazmıştım ben zaten, senin olay aşıyor beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yeteri kadar baydı o oyun beni. zamanında cok ugrastım. artık ugrassam cdsini bile bulamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bana yolla o zaman. bi key kaybediyorum, bi dvd. hala da gönlüm var oyuna. oyunda yüklü öyle duruyor pc de. son patchte güya nocd gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar