Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://urun.gittigidiyor.com/EXTREME-DAVUL-VE-EXTRA-ZILLER_W0QQidZZ18043919 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 pişman olacaksın dostum zamanında bende sattım ve pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 özür dilerim kermit bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 arkadaşım gereksiz mesaj atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: pişman olacaksın dostum zamanında bende sattım ve pişmanım hehe yok,ilan bana ait değil,bi arkadaşım satıyor bateriyi,buraya topic açmamı rica etti. kendisi de pişman olmaz zaten ordan gelen paranın üstüne de ekleyip elektronik bateri alıcak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bunun verdiği zevki elektronik vermez kesinlikle üstüne para koyup daha iyisini alsın. elektroniklerde pahalı zaten. pişman olacak o arkadaşın. ha bide 500 milyona gerçekten çok ucuz yani o davul. fotodakilere göre temiz kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben de dedim daha pahalıya koy şunu diye ama dinlemiyor,yine zar zor arttırdım fiyatını,400e satıyodu geçen hafta -_- kriz var abi almazlar diyo ahsdfssd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 offf evde koyacak yer olsa direk almıstım supermis fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hımpffss alentronik yok mu ya şöyle ucuza.. bunu alırsam komşular keser beni öff ama fiyat da çok uygun bilemedim ki şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 susturucu derileri varmış kardeş komşular niye kessin ha sana önerim ben öyle yapmıştım bi ara susturucu derim yokken bodruma koymuştum ve orda rahatca çalıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 got no bodrum! damn! susturucu aparatılan çalmaktan tiskiniyorum.. öff! kermit bu arada sen % kaç komisyon alıyosun sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 %10 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 geçen gün ben de sattım ama bundan daha iyi bi davulu 500 e üstüüne ekleyip roland td-3 aldın elektronik. miss valla :D apartmanda oturup da davul çalan için başka çare yok gibi görünüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar