Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hay koyucaklari sinava basvuru sisteminin ben taa..

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

icimi dokmem lazim. 2 gundur sinir etti.

viyanada'ki teknik universitede donem boyunca butun dersler icin sinavlar koyulur. giren girer. tabi ilk defa dersi alanlar donem sonundaki sinavlari bekler cunku konu donem sonu biter. matematik 2'nin de bu donem sonunda 2 belirli tarihte sinavi var. biri bu ayin 26sinda. digeri temmuzun 2sinde. sinava basvurular da okulun ogrenciler icin hazirladigi site uzerinden yapiliyor. butun dersler icin basvuru boyle. bu basvurulardir, ders secmeler tamamen okulun kendi sitesi uzerinden yurutuluyor. (turkiyedekileri bilmiyorum belki onlar da boyledir. yine de aciklama ihtiyaci duydum) neyse basvuru baslangici dun sabah 8deydi. bu 26sinda olan sinavin hocasi da 2 temmuzda sinavi olana gore cok daha kolay soruyor. hani diger adaminkine nerdeyse hic giren yok desem yeridir. hatta ilk donem matematik-1 de bu adamin sinavina girdim 2 kere. ikisinde de kaldim. tabi bilmiyordum o zamanlar adamin boyle oldugunu. sinir olarak da bu 26sinda olan sinavin 80 kisi belirlemisler. 80 kisi ne lan? 1000 kisiden fazla informatik okuyan adam var universitede. kontenjani nasil 80 tutarsin? millet abaninca basvururken server cokuyor zaten. su anda 80 kisi dolu ve 120ye yakin kisi de bekleme listesinde. o 120ye yakin kisi de hani belki sinava girmekten vazgecen olur da onlarin yerini doldurmak amacli. yavas vazgecer onlar bulmuslar kolay sinavi.

matematik 2yi de iyi biliyorum. hani girsem yaparim kesin. belki obur adamin sinava girsem bile yaparim. ama turkiyeye donus ucak biletini cok daha onceden 1 temmuza alinca 2 temmuzdaki sinav da yalan oldu. ona da giremicem. sinava girip rahat yapabilicekken 80 kisilik kontenjan siniri yuzunden sinava girememem sinir etti. yazin tatil yapiyim biraz diyordum. simdi 1-2 dersin yaninda buna da tekrar bakmak zorunda kalicam.

o profosore de fazla para mi vermiyorlar anlamadim. 200 sinavi kontrol etsin. usengec herif. o zor soran adami da bunu da allah bildigi gibi yapsin.

bugun bu zor soran adama gittim sordum belki bilir diye. 80 kisilik kontenjanin genisletilme sansi var mi dedim. hayir o fixtir, benim sinavimin sinirli bir kontenjani yok dedi gulup. hay aq dedim icimden.

neyse ders baslicak birazdan. icimi doktum iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin olay ciddi anlamda saçmalık bencede.Bizim okulda da sık sık yaşanıyor ama sınav için değil de ders alımı için.Okula 90 kişi geliyorsa 1. sınıfta o dersi alması gerek yeni 50 kişi kontenjan açıyolar.E ne anladım ben bu işten.Sonra bi dilekçe kontenjan artıyor.Her dönem aynı şey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...