Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Hosting Konusunda Yardımcı Olurmusunuz

Scripter

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba bizim artık hostinge geçme vaktimiz geldi bir sürü şirket bulduk fakat en sonunda hep bozukluklar yaşandı acaba bana güvenilir ekonomik ama kaliteli bir hosting söylermisiniz şimdiden teşekkürler[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Scripter, 05 Haziran 2004 12:28 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar merhaba bizim artık hostinge geçme vaktimiz geldi bir sürü şirket bulduk fakat en sonunda hep bozukluklar yaşandı acaba bana güvenilir ekonomik ama kaliteli bir hosting söylermisiniz şimdiden teşekkürler

Valla bencede bu tür bi yer hayatta bulamazsın para konuşuyor genelde,anca bi tanıdık yardımıyla bulabilirsin...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda uğraştığım firma online gaming şirketi.
online gaming ile ilgili server ları arkadaşlarımız ile beraber idare ediyoruz.Ultima Online olarak sponsor olmayı düşünüyolar.daha bu onlar için bir proje eğer sponsor olmak isterseler bize bildirecekler o zaman benimle görüş istersen kolayoyun online gaming ten sponsor olabiliriz ilerisi için.

Herkes okusun diye yazdım.konuşmanın devamını özel mesajdan devam edelim[signature][hline]Olorin UO Shard NOS Clan CS Server Coming Soon [NOS]RedHotRyder
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...