trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 tm bölümünü seçmeyi düşünüyorum ve eğer kısmetse psikolji bölümünü tercih edeceğim. ama çevremdekiler psikoloji bölümünü seçmemi istemiyor. yok ilerde para kazanamazmışsın da falan filan. bugün edb öğretmenim boğaziçi psikolojiyi dereceyle bitirmiş bir tanıdığından bahsetti. kız şu bir kreşte öğretmenmiymiş neymiş. edb öğretmenim -devlet okulu- "o kız benden bile daha az kazanıyor" dedi. sonuç olarak acaba psikoloji de ısrarlı olsam mı yoksa işletme uluslar arası ilişkileri mi kendime hedef edinsem. ama gönlüm psikolji okumakta. birşeyler bilen birileri falan varsa gerçekten de çok makbul geçer :)[signature][hline]
regulus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: trikeratops, 02 Haziran 2004 20:43 tarihinde demiş ki: gönlüm psikolji okumakta. bu kadar gidip işletme iksitatta hayatı kendine zindan edeceğine istediğin şeyi oku rahat rahat[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 şu anda parayı düşünmüyorum ama ileride çocuk sahibi olursam aile babsı olursam parayı düşünmeye başlayacağım. o zaman beni psikolji doyurabilecek mi ?[signature][hline]
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 malesef kararlar gönülden çok mantıkla verilmeli. Ama psikolog değil de öğretmen olmak istiyorum deseydin sorun olurdu, lakin psikologlar iyi para kazanıyor hiçbir sorun yok. Yüreğinin götürdüğü yere git[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Deep-Night, 02 Haziran 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Yüreğinin götürdüğü yere git +1 ama?[signature][hline]
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet burası Türkiye sonuçta mantığınla karar vermelisin.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 klasik olacak ama işini iyi yaparsan %90 meslekte iyi para kazanırsın[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Günümüzde çok çok iyi para kazanan psikologlar bir hayli çok. Hele de ilerleyen günlerde stress ve psikolojik sorunların çok daha vahimleşeceğini düşünürsek bence geleceği parlak bir meslek. Tabi en önemlisi senin bu işi severek yapıyor olman olacak. Bu da demektirki başarı şansın çok daha yüksek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ins[signature][hline]
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: regulus, 02 Haziran 2004 20:46 tarihinde demiş ki: said: trikeratops, 02 Haziran 2004 20:43 tarihinde demiş ki: gönlüm psikolji okumakta. bu kadar gidip işletme iksitatta hayatı kendine zindan edeceğine istediğin şeyi oku rahat rahat ben deü denizcilik işletme(ingilizce) menzunuyum walla pişmanda deilim iide para kazanıom işletedede para war[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Etos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hayatınızı para kazanmak uğruna sevmediğiniz bir meslekle zindan etmeyin. bu hayat sizin, başka kimsenin değil.
jagd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 psikoloji bölümü mezunları personel bölünlerinde iş bulabiliyor.Yani işsiz kalmazsınız
Thestral Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Tıp Oku Psikiyatrist Ol =) (Yanlış mı yazdım ne?!)[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Oku oku güzel i$ bok gibi para var.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Fene gitmeden atıp tutmak kolay tabi. Bir de o bölümün adı mekatronik bölümü, bölüm var ama Türkiye'de alanı yok.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Abi nasıl gıcık oluyorum şu Tm ye,anlatamam yani.. Adamların not ortalamaları yüksek,hem sözelden hem sayısaldan ortak bölümleri var hem de kendi bölümleri iyi. Matematik-geometri dışında pek zorlanacakları bir dersleri yok.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Evet ama tm de de trkiye ortalamsı yüksek kolaysa herkese kolay. Fen daha avantajlı tm için türkçe ortalaması 23 net 23 net yaptıktan sonra adam elemeye başlıyosun bfen için biyolojinin 1 bile değil ne kadar çözersen o kadar eliyosun.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 evet abi oku sen benim deli raporumu hazırla beleşe :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Öne çıkan mesajlar