Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık bisiklet

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

dağ bisikleti bu bence.
dag bisikleti olması fiyatını da artırmaz zira yol bisikletleri dag bisikletlerinin fiyatının 8-10 katı daha pahalı.
bu bisiklette gördüğüm kadarıyla dag bisikleti.zaten dağ bisikleti diye tanımlanan bisiklette kadronun hıza yatkın olmaması yapı itibariyle belli olur.önde amortisör varsa bide dag bisikletidir.zaten kac cesit bu tip bisiklet var 26 jant. ya gezinti bisikletidir sepeti camurlugu falan ya dag bisikletidir ya da yol yani yarış bisikletidir.bu dağ bisikletine bire bir uyuyor fotograftan gördüğüm kadarıyla.26 jant 18 ya da 21 vites shimano sistem vs.
ne uzun yazdım lan dag bisikleti işte.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

ben benim mountain bikei 4 sene önce 350€ya almistim. nasi oluyo da bu daha dag bisikleti bile degilken ayni fiyata oluyor? pek anlamadim. meraktan soruyorum cidden.

Sınıf farklı. Ferrari de çok pahalı ama 2 kişiden fazlası binemiyor gibi birşey olmuş senin dediğin.

Dağ ya da yarış bisikleti değil. Sahildeki bisiklet yolunda binme bisikleti anlıycanız şekliyle.

Bu arada yuakrıdaki postumu okursan fistan jant boyutunun 26 olmadığını göreceksin =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...