vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ben benim mountain bikei 4 sene önce 350€ya almistim. nasi oluyo da bu daha dag bisikleti bile degilken ayni fiyata oluyor? pek anlamadim. meraktan soruyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dağ bisikleti bu bence. dag bisikleti olması fiyatını da artırmaz zira yol bisikletleri dag bisikletlerinin fiyatının 8-10 katı daha pahalı. bu bisiklette gördüğüm kadarıyla dag bisikleti.zaten dağ bisikleti diye tanımlanan bisiklette kadronun hıza yatkın olmaması yapı itibariyle belli olur.önde amortisör varsa bide dag bisikletidir.zaten kac cesit bu tip bisiklet var 26 jant. ya gezinti bisikletidir sepeti camurlugu falan ya dag bisikletidir ya da yol yani yarış bisikletidir.bu dağ bisikletine bire bir uyuyor fotograftan gördüğüm kadarıyla.26 jant 18 ya da 21 vites shimano sistem vs. ne uzun yazdım lan dag bisikleti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 9 kere "dağ bisikleti" yazılarak, gerçekler göze sokulmaya çalışılmış burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 vaniLLe said: ben benim mountain bikei 4 sene önce 350€ya almistim. nasi oluyo da bu daha dag bisikleti bile degilken ayni fiyata oluyor? pek anlamadim. meraktan soruyorum cidden. Sınıf farklı. Ferrari de çok pahalı ama 2 kişiden fazlası binemiyor gibi birşey olmuş senin dediğin. Dağ ya da yarış bisikleti değil. Sahildeki bisiklet yolunda binme bisikleti anlıycanız şekliyle. Bu arada yuakrıdaki postumu okursan fistan jant boyutunun 26 olmadığını göreceksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yok ben hep dag bisikletinin normal bisikletten daha pahali oldugunu düsünmüstüm de, ondan muallakta kaldim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aktiftablet said: Bu arada yuakrıdaki postumu okursan fistan jant boyutunun 26 olmadığını göreceksin =) herneyse işte mesaj anlasıldı benim.dag bisikletleri ucuz oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Hehe yok değil ama. Dağ bisikleti de gayet pahalı olabilir, bisikletine göre. Genelde bütün piyasa bisikletleri dağ bisikleti diye geçtiğinden öyle bir kanı var kamuoyunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 satılmıştır. ilginize teşekkürler efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 400? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 e hayırlı olsun berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yaaaa.. YAAAAAAAAA ulan girdim baktım ettim iyi bisikletmiş dedim alayım dedim.. benim bizsiklet hurdaya çıktı dedim kiii satıolmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kaede said: e hayırlı olsun berk amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar