edi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Ferrero, 31 Mayıs 2004 18:27 tarihinde demiş ki: Ya kardeşim benim türk le işim olmazzzz :( saka bu dedigin herhalde![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: edi, 31 Mayıs 2004 18:29 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 31 Mayıs 2004 18:27 tarihinde demiş ki: Ya kardeşim benim türk le işim olmazzzz :( saka bu dedigin herhalde! ya ben türklere gıcıklık yapmam demek istedi heralde.?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bence de öyle demek istedi. Chill out edi.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 evet öle dedim :) o yüzden hiç kıs arkım yok Türklere kıyamam :( [Bu mesaj Ferrero tarafından 31 Mayıs 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Alaka bulamadım kız arkadaşlarla türklerle uğraşmak arasında?[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Düzelttim mesajı :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Aslansınnnn... Kaplansınnn... mı dememizi bekliyorsun :) O zaman daha çok beklersin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Mayıs 2004 18:31 tarihinde demiş ki: Bence de öyle demek istedi. Chill out edi. evet gayet dogru anlamisim, turkle isim olmaz = turklerle ugrasmam, ama israilliyle ugrasirim, yaptigimla da gurur duyarim, demek istemis arkadas, ben de arkladasin interneti yeniceri mantigiyla kullandigini ve bunun saka gibi oldugunu soylemek istemistim, yanlis anladigim bir durum yok, yanlis anlasilmisim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Absolut'dan "poh lan bu poh!" yorumunu bekliyoruz. *!tik tak tik tak*[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: edi, 31 Mayıs 2004 18:34 tarihinde demiş ki: evet gayet dogru anlamisim, turkle isim olmaz = turklerle ugrasmam, ama israilliyle ugrasirim, yaptigimla da gurur duyarim, demek istemis arkadas, ben de arkladasin interneti yeniceri mantigiyla kullandigini ve bunun saka gibi oldugunu soylemek istemistim, yanlis anladigim bir durum yok, yanlis anlasilmisim. Yanlış bir mantık olabilir. Ama insanları değiştiremeyiz edi =).[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hadi şimdi git kendine güzel güzel on hanelimi olur artık orasını bilemem (icq denen halttan nefret ediyorm) yeni bi icq numarası al paşa paşa takıl ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 aldım karman çorman bişi geldi utanıom sölemeye dicem yine kızcanız :) [Bu mesaj Ferrero tarafından 31 Mayıs 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Hayatı ultima zanneden bi arkadaş daha .. Noluo 3 5 rakkam eksik olunca.. Onlara daha çabuk mu msg gidio ? Daha mı çok kız gelio icquna ?[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 edi hiç kendini yorma dostum, anlaşılabilseydin zaten böyle bi topic açılmış olmazdı bilmem anlatabildim mi ;)?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: narin, 31 Mayıs 2004 18:37 tarihinde demiş ki: Hayatı ultima zanneden bi arkadaş daha .. Noluo 3 5 rakkam eksik olunca.. Onlara daha çabuk mu msg gidio ? Daha mı çok kız gelio icquna ? Hayır karizması var abisi.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 8 rakam en iyisi, hem de şu şekilde: qweqwrty qw eq'nun iki katı, severim numaramı o yüzden şifresini unutmamaya çalışıyorum, çünkü e-mail olayını sildim elimden gitmesin listem diye..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bir kenara kalem vasıtasıyla yazsan?[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Unutmam ya kağıt mağıt hikaye, Allah göstermesin hafıza kaybı olmadığı sürece unutmak kolay olmicak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 hmmmm eeee nolmuş? sadece bi icq[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 31 Mayıs 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ayrica damlaya damlaya gol olur...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Buna uygun bi atasözümüz vardı. Rüzgar eken fırtına biçer. Bu ararada e-maili hacklendiğinden bi ay işkence çekmiş biri olarak genel görüşe aynen katılıyorum : Patla.[signature][hline]İşte ÖSS Gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Ferrero, 31 Mayıs 2004 18:31 tarihinde demiş ki: evet öle dedim :) o yüzden hiç kıs arkım yok Türklere kıyamam :( [Bu mesaj Ferrero tarafından 31 Mayıs 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] eglence varmis burda ! fedo zaten gelmis. horas ? heeeey hey yurdum hey. ferrero vatan seninle gurur duyuyor ! yasasin turk haxxorlar ! allah allah nidalariynen alti degil, yedi degil UC haneli icqlar haxxorlayin. haxxorlayin ki kalkinalim ! abazalik bitsin muhendislik fakultelerinde boylece ! her ogrenciye bir bilgisayar dussun. ha bu arada turkiye topluca direk icqdan banlanabilir ama neyse sktiret onemli degil. ediye hak verdigim ender topiclerden biri oldu. yuru edi. bu arada yasasin turk haXXorlari.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Ferrero, 31 Mayıs 2004 17:58 tarihinde demiş ki: Bende hacklemiştim gerçi eee? daha ne yani?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yani lol diyorum icq numarası çalarken bile ırkçılık bu kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yenisini satiyim sana niahaha Ya ne boş işler tmm bende küçükken çok uğraşırdım böle şeylerle ama walla numarasını işgal ettiğim kişinin gönlünü aldım içim rahat. Ama bitane kendi register ettiğim war wallaha hack mack değil register ettim bala geldi 99996699 gurur duyuyorm şansımla :P[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar