Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Herkes de bir "Clementine izledim çocukken psikolojim bozuldu" lafı var, nedir bu çizgi filmin olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 olayı küçükken izleyince piskoloji bozması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sebep bu arkadaştı işte, milleti boynundan tutup ateşe falan atardı malmoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ? her yayınlandığında en fazla 10-15 bölüm izleyebilir geri bırakırdım. Bir Nazi denizaltısının bir deniz şakayığı tarafından lüplüp edilebilmesi o zaman için bile traji-komik gelmiştir bana. Hadi denizaltıyı lüplüp edecek deniz şakayıkları var diyelim. Malmoth'un tüm mürettebatı böceğe çevirip ateşte şiş kebap yapmasına ne duyurulur? Yani orada sadece görevini yapmaya çalışan mürettebat da kebap olmayı hakediyor transit olarak. 90'ların başında bir Twins of Destiny vardır mesela, daha bir güzeldi, daha ilginç bir konsepti vardı. Ablamla okuldan gelir gelmez izlerdik, bir bölüm kaçırdınz mı olay zaman hedeleri neredeyse kopuyordu ama yine de bağlayıcıydı. Neyse... Yazmadım varsayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar