soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende açıktı bu seçenek yani bilgisayarım'a girip özelliklere bakınca açık olarak görünüyodu. geçen gün geri yüklemek istedim ama hiç bi nokta yok. neden anlamadım. bilgisayarım'a yine girip baktım, hala açık o seçenek. ama yine de geri yükleme noktası oluşturmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bazı minik trojanlar sebep olabiliyor ona. bi temizlik yap, sonra bi daha dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 her ay yapıyorum zaten tarama, bi daha denim bi sonucu yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 olmuyo valla tarama filan yaptım yine de olmadı. bilgisayarı kapattım açtım yine baktım geri yükleme noktası yok. elle oluştursam olur mu acaba, onu denicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 abi zaten o geri dönüşüm noktası zırt pırt olan bişe değil kendiliğinden. elle oluştur. bir de bilgisayarıma sağ tık-özellikler-sistem geri yükleme orda bak bakalım C, D sürücüleri monitoring mi. monitoring değilse zaten oluşturmaz geri yükleme noktası. elle oluşturman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bence en sağlıklısı image oluşturmak. Acronis true image kullanıyorum gayet memnunum, bunu da deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 image derken yani? bu arada elle oluşturdum yine oluşmadı. virüs filan var heralde. ama nasıl virüs anlamadım, iki tane antivirüs programı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 C: yi yedekliyorsun. Şöyle örnek vereyim, c yi formatladım windows u kurdum windows update i yaptım daha sonra programla yedekledim(image oluşturdum) harici hard diskimde duruyor format atmaktansa 15 dakikada sıfır oluyor windows. diğer program ve sürücüleri yüklemeden image almamın sebebide onları sürekli güncel tutuyor olmam. sen istersen her şeyi yükleyip alırsın. image yaklaşık 1,5-2 gb yer kaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar