Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 offf çok korkmuştum sadece ben yapıyorum diye. valla yüreğime su serpildi ha yalnız değilmişim. terabytelar dayanmıyor artık deli gibi indiriyorum ben de. bir terapi grubu falan mı oluştursak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 selam, ben emre. yirmi üç yıldır film indiriyorum ve hiç birini izlemiyorum. bunun için buradayım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sen 23 yaşında mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 indirdiklerinizi paylaşın bizle, bende indiremiyorum ama seyretmek istiyorum :D. Hadi bir ekip kuralım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 hahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 1tb harici alıcam. indirdiğim filmlerin anca %50 sini izlemişimdir. tekrar izlediğim filmlerde 3-5 tanedir anca. ego tatmini işte. bi de rezil internetimizle güç bela çektiğimiz 1080p filmleri silmeye kıyamıyor insan. ne zaman 20mbit üzeri bağlantım olur izle/sil dönemi olur. anca classicleri falan arşivlersin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 memur cocuguysanız normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yok ki 8mb üstü. :/ quicknet'i bekliyoruz da ne zaman gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar