deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Acıktım evde ikisi var hazırda, hamburgeri yemiyim diyorum yarın da canım isteyecek. Bir yandan da öğleden beri 4-5 tane çokoprens yedim içimde çokoprens ağacı çıkacak. Ne yapsam ki? Yatıp uyuyim desem, aç karnıma uyuyamıyorum. Üstelik finaller başlamadan önceki son sakin haftasonum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bu saatte hamburger yenmez çokoprense yüklen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bence çokoprense ye bu saatte. Kendime sordum hamburger mı çokoprens mi diye, çokopreeeens diye bağırdım. Bir bardakta süt koy varsa ımmmmmmmmmmba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 oğlum hamburgeri yarın ye şimdi hamburgeri yemekten alacağın marjinal zevk yarın yemekten alacağın marjinal zevk ile karşılaştırılamaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çokomik olsa ne yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Puf bide çokomel uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 cokoprens go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 önce hamburger sonrada tatlı niyetine çokoprens mhhhpm mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ahah şimdi ye mis gibi hamburger yarın canın isterse söylersin getirirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 10 lu eti cin paklar seni aslında edit:pakedin üstünde 13 tane yazıo 10 lu demisim sdfs aha bundan http://img1.loadtr.com/b-86240-eticin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Derindondurucuya simit atmıştım dünya kadar ısıtıyorum şimdi, yanına da çokoprensi yerim. Bir de dolapta süt var da bozuk mu değil mi bilmiyorum, ne zaman aldığımı unuttum keza. Neyse tadına bakarım artık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Olsa da yesem eticin, o pakedi öyle bir oturuşta yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 doğru olanı yapıyosun üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ya hazır eticini gündeme taşımışken, niye çileklisi yok lan bu büyük pakedin ne kadar salakça !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çilek dünyanın en overrated meyvesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ne ?? NEEEE ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yeşil erik > çilek > diğer tüm meyveler ve meyvalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 en iyisi muz diyecem de korkuyorum yanlış anlaşılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Çilek yerine kiraz koyarsak, çileği de kirazın altına eklersek doğru olabilir. Ha bir de eğer çileği marketten alıp yiyorsanız zaten görüntüde çilek o. Bahçede osmanlı çileği yetiştiriyoruz, pudra şekerli, kremalı vs.li çileklerin hepsinden daha yoğun tadı. Üstüne bir de kokusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 osmanlı çileği tokat atıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yok, osmanlı tokatlarıyla aşılarsak atabilir ama neden olmasın. Bunu uyanınca Dasaaa ile konuşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 büyük ses getirecek bi proje olabilir, gerçekleşirse bi "speyşıl tenks tu" beklerim fikir babası olarak B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Osmanlıya tokat aşılamak / öğretmek gerekmez. Çileğin annesine sövün gereğini yapar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bizim kitabımızda anaya bacıya yönelik ofansif hareketler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 karpuz var KARPUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar