Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 akustikte iyi muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Akustik Failbot bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bella said: sakin o çok iyi grup.patlıcan konserine çıkmıştı da zorla inmişti sahneden. her şarkı arasında yuhlandı yeter dedi millet çok üzülmüştüm :( ama hakkaten sıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 akustiğin sürekli sıçmaya başladı. gitmez hocam sen zorlama o kadar usta varken orda demeli birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 paul gilbert abinin. herif ispanyolda değil hani ama senelerdir sıkılmadım. hazır gitar seven varkene paylaşayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DoruK said: Bella said: sakin o çok iyi grup.patlıcan konserine çıkmıştı da zorla inmişti sahneden. her şarkı arasında yuhlandı yeter dedi millet çok üzülmüştüm :( ama hakkaten sıktılar.ha söylemeden edemicem, böyle emo emo adamlar lan. placebo çakması denebilir müzik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 why don't you come to my kingdom of disco? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 güzel oldu lan gece gece:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Cem köksal gecenin sonunda direk yazdı yanlız bu failbot akustikçinin kardeşine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://www.turkforumuyuz.biz/brteeeee3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 adam jalenin oyununa gelmiş anlıyomusun psikolojisini=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar