DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bella said: sakin o çok iyi grup.patlıcan konserine çıkmıştı da zorla inmişti sahneden. her şarkı arasında yuhlandı yeter dedi millet çok üzülmüştüm :( ama hakkaten sıktılar.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 akustiğin sürekli sıçmaya başladı. gitmez hocam sen zorlama o kadar usta varken orda demeli birileri.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 paul gilbert abinin. herif ispanyolda değil hani ama senelerdir sıkılmadım. hazır gitar seven varkene paylaşayım dedim
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DoruK said: Bella said: sakin o çok iyi grup.patlıcan konserine çıkmıştı da zorla inmişti sahneden. her şarkı arasında yuhlandı yeter dedi millet çok üzülmüştüm :( ama hakkaten sıktılar.ha söylemeden edemicem, böyle emo emo adamlar lan. placebo çakması denebilir müzik olarak.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 why don't you come to my kingdom of disco?
Valtyr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Cem köksal gecenin sonunda direk yazdı yanlız bu failbot akustikçinin kardeşine :)
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://www.turkforumuyuz.biz/brteeeee3.jpg
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 adam jalenin oyununa gelmiş anlıyomusun psikolojisini=))))
Öne çıkan mesajlar