DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Arkadaslar serverimizda ilginç bir bug ile karsi karşiya kaldik stuck yapilinca veya zamanli gidimli bir çok örn;travel stone Stucktayken binekteysem stucktan sonra binekten inemiyorum fakat save atilinca durum düzeliyor.... Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.... Darkworld Uo Shard Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ozaman sizde stuck cekince altındaki at Kaybolsun gittikten sonra yanına gelsin (bence gayet mantıklı) öyle bir script yapın[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Sum41 Onun event ini bana yazarsan sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 su itemleri equip yaptirmayi dene. [ITEMDEF i_stuck] NAME=stuck teleport ID=i_handr_1 TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay MORE1=60 ON=@Equip CONT.MESSAGE Bir Dakika Hareketsiz Kalacaksiniz. CONT.FLAGS=|statf_freeze CONT.UPDATE TIMER=1 TIMER=1 ON=@Timer if ( ) if ( ) CONT.SYSMESSAGE )> more1=-1 TIMER=1 return 1 else cont.GOPLACE CONT.FLAGS=&~statf_freeze CONT.UPDATE timer=-1 endif endif remove return 1 [ITEMDEF i_stuck_used] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Stuck Suresi ON=@Create ATTR=attr_decay||attr_invis ON=@equip TIMER=60*60 ON=@Timer cont.sysmessage Stuck Tekrar Kullanabilirsiniz REMOVE[hline]E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 €spiri : Taşıma su ile değirmen dömez. Çünkü Taşımasu bir Japon kızıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 abi kızmada :) bilmıyorum Bulurum ama sana Calarım bi yerden yok harbi bilmıom[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 @equip te flags = 04 yapan salak scripti kullanırsan olmaz tabi... [ITEMDEF travel_stone_delay] NAME=Delay Teleport ID=i_handr_1 TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay MORE1=15 MOREP=a_helpdesk ON=@Equip TIMER=1 ON=@Timer if ( ) if ( ) cont.sysmessage )> more1=-1 TIMER=1 return 1 else cont.GOPLACE cont.flags=&~04 endif endif remove return 1 benim travel stone delay timerım[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar