DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Arkadaslar serverimizda ilginç bir bug ile karsi karşiya kaldik stuck yapilinca veya zamanli gidimli bir çok örn;travel stone Stucktayken binekteysem stucktan sonra binekten inemiyorum fakat save atilinca durum düzeliyor.... Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.... Darkworld Uo Shard Admin
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ozaman sizde stuck cekince altındaki at Kaybolsun gittikten sonra yanına gelsin (bence gayet mantıklı) öyle bir script yapın[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Sum41 Onun event ini bana yazarsan sevinirim [email protected]
MrColombo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 su itemleri equip yaptirmayi dene. [ITEMDEF i_stuck] NAME=stuck teleport ID=i_handr_1 TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay MORE1=60 ON=@Equip CONT.MESSAGE Bir Dakika Hareketsiz Kalacaksiniz. CONT.FLAGS=|statf_freeze CONT.UPDATE TIMER=1 TIMER=1 ON=@Timer if ( ) if ( ) CONT.SYSMESSAGE )> more1=-1 TIMER=1 return 1 else cont.GOPLACE CONT.FLAGS=&~statf_freeze CONT.UPDATE timer=-1 endif endif remove return 1 [ITEMDEF i_stuck_used] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Stuck Suresi ON=@Create ATTR=attr_decay||attr_invis ON=@equip TIMER=60*60 ON=@Timer cont.sysmessage Stuck Tekrar Kullanabilirsiniz REMOVE[hline]E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 €spiri : Taşıma su ile değirmen dömez. Çünkü Taşımasu bir Japon kızıdır.
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 abi kızmada :) bilmıyorum Bulurum ama sana Calarım bi yerden yok harbi bilmıom[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
taz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 @equip te flags = 04 yapan salak scripti kullanırsan olmaz tabi... [ITEMDEF travel_stone_delay] NAME=Delay Teleport ID=i_handr_1 TYPE=T_EQ_SCRIPT WEIGHT=0 LAYER=layer_special ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay MORE1=15 MOREP=a_helpdesk ON=@Equip TIMER=1 ON=@Timer if ( ) if ( ) cont.sysmessage )> more1=-1 TIMER=1 return 1 else cont.GOPLACE cont.flags=&~04 endif endif remove return 1 benim travel stone delay timerım[hline]ICQ: 4435695
Öne çıkan mesajlar