LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Herkes bir yanını mı anlıyor Rab’ın Buluyor da aşk-ı parça Resmin bütününü görmeden bile Ortaya çıkarıyor eser-i harika Anlayamasakta aşk-ı ilahiyi Dallarından kopanlar yetiyor insanoğluna İnsanın potansiyeli aşkıyla çıkıyor ortaya Baksana aşık olunan uğruna harcanan zekaya Binbir ince düşünce ve planlı hareketlara Herşeye aşık olunuyor cihanda Gemiler kaymadı mı Fatih’in fetih aşkıyla Hasan Tahsin’in vatan aşkı namlusunda Sokrates bilgi aşkıyla doymadı mı baldırana Mecnun deliyordu dağları aşkı uğruna Derler aşk terketmektir kendin ama Sinan Sinan olurmuydu aşkı olmasa O vakit yaşar mıydı yüzyıllarca Görseydi başkayı kalır mıydı vakit aşka Sinan’ın aşkı ibadetti yaradana Kelime saklasada geniş kümeyi arkasında Hepsinin çıktığı aslında tek nokta Kaç kişi muktedir varmaya oraya Olabilmek lazım idrak için Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Alıntı mı sen mi yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Divan edebiyatı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Hayır yani dağları delen mecnun değil ferhattır da, o yüzden suçu kime atayım, ayarı kime vereyim diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dartanian said: Divan edebiyatı gibi. yok divan edebiyatı olamaz, ölçü yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 zaten gibi dedim :D tamlamalardan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Cidden çok iyi olmuş? Merakımdan soruyorum.(Belki de kelimeler öle hissettirdi). Aruz falan mı var bu şiirde??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sınırları zorlamayalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Aruz falan mı var bu şiirde??? yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 İmaleli kelimeler var da ondan sorma gereği duydum aruz'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Evet öyle durduğu için bende divan edebiyatı gibi demiştim Bence gayet güzel başarılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ben yazdım Mecnun'la Ferhat ı karıştırmışım galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar