Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Şimdi sorun şu; Ben bilgisayarımda bir cliente bağlı yazılım kullanıyorum. Bu yazılım belli başlı programlar görünce clienti kapatıyor. Sorum şu; Ben bu programın client ve/veya benzeri bir programı kapatmaması için nasıl bir kısıtlama getirebilirim? Nasıl getirebilirim? Teşekkürler. PS: Sistem XP sp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Programın adını da öğrensek. Belki ayarı vardır içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ayarı yok. Servera bağlanıyor program. Makinede sadece COnnectorü bulunuyor. O connectörde aptal saptal herşeyi açmayı engelliyor. Programı kapatabiliyor. Ctrl+alt+del'e bile izin vermiyor. BUnu nasıl engellicez ya? Yokmu çözümü olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bir sekilde bir anti-hack yaziliminin cevresinden dolasmaya calisiyorsun sanirim. etik olarak bu tarz olaylarin tartisilmasini tasvip etmiyorum. fakat etsem bile, ilgili yazilimin ne oldugunu bilmeden, oturup incelemeden herhangi birinin yorum yapmasi zor. bir sandbox yaratmak istiyorsun, ama onu da algilayacaktir muhtemelen o yazilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesajın için teşekkürler, Hack, Warezle ilgisi yok yanlız. Sadece program benim isteklerim doğrultusunda kendine listede oluşturduğu programları kapatma yetkisi veriyor. Bunuda sanırım kendi kodlarından ancak engelleyebilirim. Du bakalım, açabilirsem programı bi inceliyim. Şimdi programıda yazıcam aam reklama giricek o yüzden yazamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 uo konnektörü falan mı acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 wow wow botla kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 reklam yasak değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar