MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ooo..Bu kotu oldu ama. 7 kisi falan hesapliyordum tel tel dokulmeye basladiniz 1 gun once :( .. Neyse o zaman fedo ile atariz aksam tavlamizi. Oyle olur anca.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kim kim hesapladın belki ben 5 dakka uğrarım...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ya pas veren kimseden ses cikmiyor ben herhalde gelirlerdi diye dusunuyordum. Thread'i okursaniz gorurseniz yani..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bak haftaya almazsanız olmayacak buluşma falan buraya yazıyorum. Yazdım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bu is haftayada olmaz bence,vazgectim neyse.. Yok bulusma falan.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 aksam yemek yencek bi yer falandan (tercihen ucuz durum) sonra ickili olsa dahi -18 alabilecek, muzigi ya olmayacak ya da cok az olacak sakin sakin tavlamizi oynayip gerekirse nagilemizi icip sohbet edebileceigmiz bi yere gelirim tercihen anadolu yakasinda olsun (ya da koyam fedo birakir beni :))[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Öne çıkan mesajlar