MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ooo..Bu kotu oldu ama. 7 kisi falan hesapliyordum tel tel dokulmeye basladiniz 1 gun once :( .. Neyse o zaman fedo ile atariz aksam tavlamizi. Oyle olur anca.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kim kim hesapladın belki ben 5 dakka uğrarım...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ya pas veren kimseden ses cikmiyor ben herhalde gelirlerdi diye dusunuyordum. Thread'i okursaniz gorurseniz yani..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bak haftaya almazsanız olmayacak buluşma falan buraya yazıyorum. Yazdım.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bu is haftayada olmaz bence,vazgectim neyse.. Yok bulusma falan.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 aksam yemek yencek bi yer falandan (tercihen ucuz durum) sonra ickili olsa dahi -18 alabilecek, muzigi ya olmayacak ya da cok az olacak sakin sakin tavlamizi oynayip gerekirse nagilemizi icip sohbet edebileceigmiz bi yere gelirim tercihen anadolu yakasinda olsun (ya da koyam fedo birakir beni :))[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar