Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Muminin anısına klan a gidelim :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ankarada yapacak varsa Kafa,Puzzle,Sır yada Seyir e gidek?[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ankara kolpa şehir ya... Geçen 4 gündür ankaradaydım. hiç bi halt yok lan.. bi keyif diye bi mekan var kızılayda.. bi de rock station var.. başka da adam akıllı yer görmedim..... Tevfik fikretin festivaline gitmiştim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 En iyi cafe Puzzle dır da yer bulamassın[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Estel_Anorien, 31 Mayıs 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Muminin anısına klan a gidelim :P ıy[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Abi Klan'a ne gıcığınız var yahu? Taksimdekinden mi bahsediyorsunuz?[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ÖSS var oturun evde..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Sonra birileri(!) "Soldat'a gelsene." desin dimi =P.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 şşş.. Öklide sölerim..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 oss ye calısmaktan anti sosyal moda girdik be. :P yeni yuzler gormek isterseniz geleyim bende :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Guzel o zaman rembetiko'ya gidiyoruz ama ben yerini bilmiyorum ondan once bi yerde bulusalim sonra hep beraber gidelim.. Cumartesi saat 18:00'de baslar nargile fasli,ben son kisi masadan kalkana kadar kalkmam yani saat sorun degil benim icin,nargile+tavla+muhabbetten otesi yok zaten...Zevkli olur baya herhal.. Estel sende gelcen mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 31 Mayıs 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: MeSh, 28 Mayıs 2004 15:48 tarihinde demiş ki: Fokurtu bence iyi fokurtu sakindir hem bana da uyar...;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Boğazınızda kalmaz işallah...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Valla gelebilirim ben de... bi tayfa kesinleşsin bakalım.. nüfusa göre.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Virus, 31 Mayıs 2004 15:47 tarihinde demiş ki: baba dünkü çoçuk thasad nargile yerleri öneriyor :d yawrum benim yürübe şaka biryana rembetiko en güzel ortamı olan ve en iyi nargilesi olan yer kadıköy için. Aslan sen önce benim nickimi doğru yazmasını öğrende ondan sonra forumlara yazı yaz orayı sana öğreten zaten benim :)[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ultra, Rembetiko'ya gidiyoruz.. Oraya gelirsin,gerci bende nerde oldugunu bilmiyorum.. Cep: 535 322 53 69 gelecek olanlar alsinlarda,kaybolurlarsa arasinlar ben bir sekilde giderim oraya..Alirim herkesi getiririm cafeye ucretsiz =P Simdiii, Ben,benim bi arkadas,fedo,dmx kesin geliyor.. Kesin olarak gelenlerde yazsinlar da kac kisi olacaz bakalim.. Cumartesi saat 18:00'de kadikoy'de Rembetiko kafede olurum ben.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 gelebilirim belki bende. P.S:thasad sen giderken ben geliyordum :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Mayıs 2004 18:18 tarihinde demiş ki: Abi Klan'a ne gıcığınız var yahu? Taksimdekinden mi bahsediyorsunuz? Alsexy ben gelem,Estel sen ben gidek olmamı? :P walla clan süfer ötesi bir kafe...[eheh neden acaba?]İstanbulda olsam,herghün giderim,yaşatmam....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Virus, 02 Haziran 2004 01:17 tarihinde demiş ki: gelebilirim belki bende. P.S:thasad sen giderken ben geliyordum :d Olum Vir misin Viru musun nesin biraz büyü büyü forumlarıda böyle boş tartışmalarla rahatsız etme[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Şimdi bu kadar ayarlama yapıldıktan sonra ben desem ki 12 haziranda yapılsın finallerim bitmiş olsun bende geliyim desem... olmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 12 haziran 1 hafta sonra demek.. Ben 1 hafta sonra yine bulusurum gerci benim icin sorun olmaz :)) Ama 5 haziran'da bulusuruz herhalde artik... Cmts saat 18'de.. Bu arada gelebilirimlerin yaninda kesin olarak gelecekler yazsinlarda ona gore bulusacagimiz yeri ayarlayalim 3 gun kaldi surda..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hehehe, mumi oranın garsonları çok güzeldir. Ama çoğu benimle yaşıt desem ? ;). Koltukları değiştirdiler, kırmızı deri koltukları var artık. Müzik hep aynı zaten.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 seninle yaşıt garson ? anaokulu fln mı orası ? :D[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Beyler bulusma yarin.. Hala kesin gelenlerden ses yok.. Programinizi ayarladiniz mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yarin cok erken ya. bir hafta sonrasina alalim. bir suredir forumlari takip edemedigimden haberim yoktu. ayin 12'sine alalim.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar