KingV Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 1 ay oynayın bakalım. oyunun durumu serverınız belli olsun :) gelirim yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 minimap (radar) buyutmenin bir yolu varmiydi. bir arkadas yazmisti ama bulamadim simdi. ya da yanlis hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 neyse googladim :D ctrl + home tusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 iyiki early access :D 3 saat down serverler gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ahaha bende hiç şans yok abi, gece oyuna girdim serverlar gitti gidip yattım geldim gene yok :/ abi dünya full deyip tekrar start ekranına atıyor sıraya falan sokmakta yok :) neyin kafasını yaşıyo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 server full hatasi simdide. queue de yok direk server dolu tekrar dene diyor :D ulan yapacagin seye. usa serverleri gogo.. eularin hepsi full ve kistilar zaten login olabilen kisi sayisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Hmm 1 de açılıyor sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Xenus said: 01.00'den 03:30 a kadar maintenance var server lock olayı iğrenç birşey abi, ayıp yani. 1 hafta 10 gün sonra free server transfer getirecez derlerse tamam ama şuan arkadasim da odin'e gelemiyor mesela başka serverda açtı. başlamamış olan varsa, maintenance sonrası yer açılabilir o zaman elinizi çabuk o zaman sabaha karsi actilar odini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 sabah saat 10 da gene gitti sonra 12 de falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ayar oldum abi, goblinde başka karakter açtım orda takılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben de japon serverında marauder açtım millet muhabbet edio mu acaba die bakiim die de kimseden ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ya tekrar denedim Odin'i , world if full, try again later diyeceğine şöle bir sıraya sok bekleyelim bari ya. her seferinde denicek miyiz tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Usa iyi abi 5 tane serve eu da.. japonya bile daha iyi. Yerim eusunu ki tecrubeyle sabit usa oyuncusu > eu mmolarda.. Hemde tam kivaminda kalabalik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 now loadingde takıldı oyun. bekliyorum mal mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yok ben 21 oldum artık Odin'i değiştirmem, bir çözüm bulurlar bu olaya bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ya ilk başta sıraya sokuyordu bu. neden değiştirdiler ki şimdi? böyle aptallık yok. hayatında MMO oynamayan adam anca bu hatayı yapar. dolu diye ana menuye donmek nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bi sorunu cozmek icin yapiyorlarmis bunu. Sorunu tam anlayamadim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 aha girdim Odin'e, deneyin siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 nope.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 nasi salak bi işmis bu ya, işimiz direk snasa kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 abi oyun daha relase olmadı, relase olunca ortalık daha fena karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuşamlara bakıyorum çoğu deneyimli adamlar, her early access de aynı şey olur, bir nevi stres test bu, sakin olun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 aha que geldi 54 kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mortis said: aha girdim Odin'e, deneyin siz de nickin ne tosunum. Gerci hala world is full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 dreagloth said: Konuşamlara bakıyorum çoğu deneyimli adamlar, her early access de aynı şey olur, bir nevi stres test bu, sakin olun az. Boylesini gormedim abi. Queue numarasiz server dolu siktir git tekrar dene diyen yok yani :) Yazsa ya 1000 kisi var np.. dun yaziyordu sabah patche alinca kaldirdilar manasi yok.. Yoksa hic umrumda diil kapatirim beklerim 3000 kisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar