Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ohşş


DoruK

Öne çıkan mesajlar

gözlükçünün birinden 330 lira fiyat aldım ki çok iyi fiyattı. sipariş verdim günlerce geri dönmediler. sonra ben aradım 3. arayışımda karı dedi size yanlış fiyat vermişiz ama 360 liraya olur o dedi. sinirlenme 1 tamam dedim off hadi getirin siz alıcam.

ıı şey kapora getirin lütfen firmanın çalışma prensibi böyle dedi. dedim ben oraya kadar 20-30 lira için gelmiyim siz getirin gözlüğü alıcam işte cuma günü. yok dedi işte akrabanız olur size güvenir ama herkese güvenemeyiz kaldı ki firmanın çalışma prensibi bu. double sinir kombo

bu zamana kadar bi ton alışveriş yaptım, böyle bir şey görmedim dedim. peki ben size nasıl güveneyim günlerce geri dönmediniz sonra fiyat değiştirdiniz diye sordum. bana, biz koskoca dükkanız (göt kadar dükkan aslında) gidecek yerimiz yok siz bilirsiniz isterseniz başka yerden alın dedi. sonrası malum küfürsüz rencide edici bir kaç sözün ardından telefonu kapattım ama sanırım o benden önce kapattı.

bunu yapan dükkanda çalışan gerizekalı bi kız görmüştüm daha önce yani, bana, patronunun söylediği şeyleri kurulmuş robot gibi bik bik bik aktardı -kavga kısmına kadar tabii- sonra da mavi ekran verdi karı. dükkan sahibinin abisinin başka yerde bir mağazası var, ona telefon açtım, anlattım böyle böyle, kesin verecektim siparişi ancak bu tatsız olay yüzünden sizinle alışveriş yapamadık, gereğini yaparsanız sevinirim dedim.

bugün de sinirle gidip başka bi dükkandan 400e aldım gözlüğü kaporasını da verdim oh girdi bi tarafıma ama içim rahat.

müşteri kaçırmak bu kadar kolay mı? muhtemelen akraba kızı veya 300 liraya tamam dedi diye çalıştırıyorlar o 20 iqlu karıyı ama böyle aptalca dükkan işletiyorlar, sonra diyorlar ki iş yok. heralde olmaz ulan bre aptallar, siz fakir olmaya mahkumsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...