pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Bakın arkadaşlar, burada sanat dergisine yönelik eleştiriler yapmıyoruz. Hepimiz aşıkken, içip sarhoş olunca veya çok mutluyken oturup bir şeyler karalayan insanlarız (profesyonel birisi var mı buralarda emin değilim) dolayısıyla kimseden ciddi, olayın edebi yönüne vurgu yapan eleştiriler yapmasını beklemiyoruz. Kanımca birisinin yazdığı yazı/şiir sonrası alakasız başka bir yazı koymak veya gereksiz bir resim yapıştırmak "şiirin bok gibi olmuş, beğenmedim" demekten daha saygısızcadır. Yukarıdaki eleştirimiz ve uyarımız da bu tutum üzerine belirtilmiştir. Atışmalara devam edilmesi durumunda konu kilitlenecektir, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 atışmalara devam edilirse konu kitlenecek nası bi mantık ya hakaret etmeden saygı ve kurallara uygun bir biçimde görüşlerimizi yazamayıp ve tartışamıycaksak ne anlamı kaldı forum ortamının ? profesyonel olup olmaması önemli değil şuraya bilgisayar mühendisi yada elektronik mühendisi gelip yazmıyo bence edebiyat ve dallarıyla ilgilenen insanlar bişiler yazıyo gibi geliyo bana. demekki ilerde bişiler yapmayı düşünen insanlar denemelerini yazıyolar buraya aynı şey örneği oluyo bu. çocuk ödevini yapıyo annesine babasına göstermeye kalkıyo annesi babası ooo süper olmuş aslan olm benim diyo ama hiç yazılanlara felan bakmıyolar bile. sonra çocuk kalkıyo okuluna öğretmenine gösteriyo ve öğretmeni beğenmiyo çocukta doğal olarak eve gelip ağlayıp zırlıyo. yani biz kalkıpta bi yorum yapmıycaksak belki ilerde kitap yazmayı düşünen insanlar için cidden önemli bi olay olmıycakmı bu ? adam belki beğenmediğimiz ama senin kalkıpta bize yorum yapma hakkını tanımadığın bi şiirini kitabına koyacak. olur olur yani belki uçuk biraz örnek ama hayat bu belli olmaz. bide burtoneskin koyduğu şiir şu anlama geliyo "senin şiirinin bu şiirden bi farkı yok" buna göre @kazım bana burda şahısa yönelik bi hakaret yada aşağılama göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Güzel olmuş. Okurken, kendimi bir sokak lambasının altında, kar yağan bir gecede, sigara içermiş gibi hissettim. kusura bakma ama NAUSDHAHSDUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Anlamıyorsun kardeşim bu kadar kalıp olarak bakma ; şahsa yönelik hakaret illeği ulu orta ana bacı söverek olmaz, adam resmen dalga geçmiş buda adamın emeğini aşağılamadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kermit niye anlamamakta ısrar ediyorsun? Burada yazılan yazılar/şiirler "bok gibi" dahi olsa sulu mesajlar atılmasına izin vermiyoruz. Olay bu kadar basit. Lexius ve benim bu tutumumuzdan rahatsızsanız şikayetçi olabilirsiniz. Ama burada gerginlik ve laçkalığa izin vermiyoruz ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ana bacı sövmeye kimse izin vermez burda canını sıkma sen ben anlıyorum ve halada savunuyorum burtoneskin ordaki o şiirin koymasının nedeni "şiirin kötü aynı buna benziyo" demek ha adamın şiirine kötü yorum yapıldı diye yorumlar silincekse eyvallah o zaman bişi demem bölüm modunda başarılar dilerim kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ben bu konuda kermit'in bütün mesajlarına katılıyorum. Şiir kötü olmuş ve bunu söyleyiş biçimimizi kısıtlayamazsınız. Kimsenin konuyu açan arkadaşla kişisel husumeti olduğunu sanmıyorum, yazılanları şahsi olarak hakaret kabul ediyorsa da kendi sorunudur. Kaldı ki alan yetkilileri niye avukatlık yapıp tehditte bulunuyorlar ben onu anlayamıyorum. "İstediğimiz gibi mesaj yazmazsanız kilitlerim konuyu" Bölümle ilgilenemiyorsanız da bırakın abicim, vatan borcu değil modluk sonuçta. Yarışma düzenlediniz, sonucunu biz yazmasak ortada hiç bir şey yok, "ödül var" dediniz, yine ortada bir şey yok. Siz bölümle ilgilenirken de bir şey yapmıyorsunuz ki "Bölümle ilgilenemiyorum bu ara" diyesiniz. Tek yaptığınız arada gelip sansürlemek, başka şey değil. Ondan sonra "Karalama Defterine mesaj atılmıyor" olur. "Laçkalık, sululuk" dediğiniz de tamamen sizin kişisel görüşünüz. Eğer ilkokul seviyesinde yazı yazılıyorsa -bu konuya özel konuşmuyorum- ilkokul yazısı koyup karşılaştırma yaparsın, bunun adı ne laçkalık ne sululuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Abicim saygı diye bir kavram var hiç duydunuz mu ? Üsluptan üsluba fark var neyi savunuyosunuz hala , saf mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Asteroth, anlıyorum bizim modluğumuzdan memnun değilsin, başkası gelse kırk gün kırk gece zil takıp oynayacaksın ama eleştirilerini bütünlüklü bir şekilde düzgünce yazsan, ayda bir mesajların arasına sokuşturmasan daha iyi olmaz mı? Yarışma konusunda hiç bir şey bilmediğin halde devam atıyorsun. Yukarıda duyuru kısmına eklensin diye 10 gün adminlere mesaj atıp durduğumuzu, verilecek title'ın belirlenmesine rağmen yine adminlerin yorgunluğunundan veya yoğunluğundan arada kaynayıp gittiğini, hiç bir bölümde etkinlik vs. yapılmazken kendi çapımızda bir şeyler düzenlememize rağmen devamlı haksız eleştirilerle karşılaştığımızı, her insanın hayatında inişler çıkışlar olabileceğini ve Lexius'la benim de şu anda böyle bir dönemden geçtiğimizi, saçma sapan insanların garbage yetmiyormuş gibi burada da sulu mesajlar atmları karşısında bizim bunu adminlere bildirmemizi ve yine gerekli yanıtı alamamamızı, daha pek çok sorunu ve bütün bu iç sıkıcı unsurların 24 saat üzerimizde tepinip durduğunu biliyor musun? Ekşi sözlükte yazabilirsiniz bir yazıya sulu yorum veya diğer forumlarda da kafanıza göre takılabilirsiniz. Ama burada samimiyetine güvendiğimiz insanların iyi/kötü yazılarına -tekrar söylüyorum- sulu mesajlar atmak, resimler koymak bizim yöneticilik anlayışımızla bağdaşmıyor. Bu konuyla ilgili daha fazla mesaj atmayacağım çünkü bölümde izlenmesi gereken kuralları ve uygun görülen davranışları daha önce sayısız kere yazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paticik.com bölümünde konusu var Karalama Defteri'yle ilgili şikayetlerimin, up'layayım istersen. Sinsiden mesaj arasına sıkıştırarak eleştirmiyorum sizi, açık açık söyledim vakti zamanında, yeni bir olay görünce gördüğüm konuya yazıyorum. "Yarışma konusunda hiç bir şey bilmediğin halde" diyorsun da, oy sayamadınız abicim, illa link mi vereyim? Ben kendim tek tek sayıp da foruma koydum, anca ondan sonra yazdınız sonuçları, benim mesajımı c/p'leyerek. "Diğer bölümlerde etkinlik yapılmıyor" diyorsun, kim yapacak yahu etkinliği? Garbage etkinlik mi yapacak, Konu Dışı etkinliği diye bir şey duydun mu sen bugüne kadar? İlla etkinlik diyorsan Warcraft bölümü her akşam 3-4 dota oyunu atıyor. Konuya başka mesaj atmayacağım, kurallar ortada demişsin bir de, "Beğenilmeyen yazılara atılabilecek 'kötü yazı' mesajları" diye bir liste çıkarmadıkça siz, ben aynı bu tasvip etmediğiniz, "laçka, sulu" dediğiniz yorumları yapmaya devam edeceğim arkadaş, hodri meydan. Yanlışsınız çünkü, insanların attığı mesajları kafanıza göre bir kalıba sokarak yasaklayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar