Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Biliyorum burası uo sphere ama sorucak yer bulamadım kusura bakmayın :) Acep polunda sphere forumları gibi bir adresi yüklenebilceği bir yeri varmı?[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Those who know me, know me not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 pol.tumbolia.org adresi POL'un official sitesi[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 ha bir de; Sphere Server yazdigina bakmayin, emulatorlerle ilgili butun sorularinizi burada sorabilirsiniz yeterli talebe ula$irsa site de SphereServer'la kalmaz, geni$ler zaten[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 pol la ilgili soru ve sorun varsa o konudada bana özel mesa atarak sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luthien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Banada sorabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
voyvoda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 polserver emulatörünü nerden ındırebılırım tam download adresını verebılecek bırı varmı acaba bıde nası kuruluyo anlatabılırsenız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 said: wastiee, 27 Haziran 2002 19:37 tarihinde demiş ki: pol.tumbolia.org adresi POL'un official sitesi[hline]wastiee[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sadece bu mesajı 2002 yılından 2004 yılına taşımak için yanıtladım :D ne kadar pisikopatım yau (:[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ilginç[signature][hline].. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 saolasın :D[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Geçmişten izler görmek hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 manloth lan olm sende her yere yanıt yazıp yazıp duruon lam manyakmısın piskopatmısın (: :D[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Forumlar isteklere çözüm bulabiliyorsa Forum Niteliğini Taşır. Çözüm üretmeye çalışıyorum fenamı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 POL `un yeni adresi : http://www.polserver.com Hatta cok tatli forumlari falan da var.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ayıpsın yok yani canım sıkıldı ondan laf attım üzerine alınma can sıkıntısı :D ihihihih[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Arkadaslar burasi garbage deil.. Hatirlatirim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar