Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Biliyorum burası uo sphere ama sorucak yer bulamadım kusura bakmayın :) Acep polunda sphere forumları gibi bir adresi yüklenebilceği bir yeri varmı?[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Those who know me, know me not
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 pol.tumbolia.org adresi POL'un official sitesi[hline]wastiee
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 ha bir de; Sphere Server yazdigina bakmayin, emulatorlerle ilgili butun sorularinizi burada sorabilirsiniz yeterli talebe ula$irsa site de SphereServer'la kalmaz, geni$ler zaten[hline]wastiee
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2002 pol la ilgili soru ve sorun varsa o konudada bana özel mesa atarak sorabilirsiniz.
voyvoda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 polserver emulatörünü nerden ındırebılırım tam download adresını verebılecek bırı varmı acaba bıde nası kuruluyo anlatabılırsenız sevınırım
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2002 said: wastiee, 27 Haziran 2002 19:37 tarihinde demiş ki: pol.tumbolia.org adresi POL'un official sitesi[hline]wastiee[hline]wastiee
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sadece bu mesajı 2002 yılından 2004 yılına taşımak için yanıtladım :D ne kadar pisikopatım yau (:[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 saolasın :D[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 manloth lan olm sende her yere yanıt yazıp yazıp duruon lam manyakmısın piskopatmısın (: :D[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Forumlar isteklere çözüm bulabiliyorsa Forum Niteliğini Taşır. Çözüm üretmeye çalışıyorum fenamı. :)
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 POL `un yeni adresi : http://www.polserver.com Hatta cok tatli forumlari falan da var.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Scripter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ayıpsın yok yani canım sıkıldı ondan laf attım üzerine alınma can sıkıntısı :D ihihihih[signature][hline]Http://www.uocaliria.gen.tr.tc => Caliria UO Shard
sharky Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Arkadaslar burasi garbage deil.. Hatirlatirim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Öne çıkan mesajlar