Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Simdi nerden baslasam. Laptopumu kullanma durumumu goz onune aldigimda cidden netbook tam istedigim islevi goruyor. Bu nedenle bir netbook almaya karar verdim. asil istedigim urun bu ama yok piyasada: http://shiftdelete.net/benq-joybook-lite-u101-8898.html edit: bir de bu var da piyasada yok henuz ayni sekilde http://www.benq.com/products/joybook/?product=1503 Aradigim ozellikler kisaca bu benq gibi olmasi ozellikle ssd hdd ile kullanabilecegim hdd slotu olmasi. Ama sanirim bu sadece benq'e ozgu bir durum. Ozellikleri siralamadan once daha iyi bir secim icin fikir ve ekstra gorus de bekledigimi soyleyeyim. tartisilmaya aciktir. - 10 inc ekran kesinlikle. - 2gb ram, en azindan yukseltme olanagi olacak 1gb olsa bile. - 16gb SSD HDD'ye sahip olmasi ve ekstra hdd ekleme opsiyonu olmasi. Veya bu konuda gorusleriniz nelerdir dinlemeye hazirim. - HDMI cikisi olsa guzel olur veya en azindan bir VGA cikisi. - Pil omru onemli oldugundan en azindan bir 6cell batt. hadi olmadi alirim sorun degil de, kendinden olmasi arti olurdu. bunun disinda olumcul secenekler gelmiyor aklima. abd kaynakli sitelerden alabilirim, bu baglamda link verebilirsiniz. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 nc10 alcan geccen. ben de baya bi aradim 3 ay once. yok yani daha. yeni nesil netbooklarin gelişi 2 ayı bulur heralde. birçoğu hsdpa/3g konnektörlü gelecek felan. ama çift hdd olayı bence anlamsiz. ssd li al performans için (trde bulursan tabi), bir de 128-256gb lik usb stick al =P (espiri tabi, 1 tane 500luk usb powered external yeter.), krallar gibi dolaşırsın işte. ya da normal makinenin hdd ini sök, enclosure ile external yap, yerine ssd al bi tane kalite. yeni nesiller atom n280 işlemciyle geliyor ama çok bir fark yok zaten eskisiyle. hdmi çıkış güzel tabi de, 1080 çözebilen netbook yok henüz. ION-based netbookların gelmesi 1 seneyi bulur tahminen. onun dışında extra grafik çözümü içeren aletlerin de piyasaya girmesi 1-2 ayı bulur. netbook un olayı her sene yenisi almak olabilir, şu an emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bi de ben nc10 a e-bay den çin malı 9 cell batt. aldım. 10-12 saat kullanabiliyosun. şimdi bi edge/3g kart almak istiyorum mesela, bazen internetsiz kalabiliyorum teknede orda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bunlarin windows7 performans bilgisi var mi hic; merak ediyorum sadece, yoksa ne kadar daha winXPye devam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 win 7 yi netbooklar ve kucuk aletler icin geliştiriyolar daha ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9365509&type=product&id=1218092612233 alinir o zaman en mantikli benim istedigim sekilde. ama 2 ay bekleyebilecek durum olsa beklerim. 1 ay icinde bir tane almam lazim. usa'da olcam zaten sorun degil ebay fln. bir de yok mu soyle usa'daki e-retailerlarin hepsinde toplu arama yapacak bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yenilenen eeepc ve acer ların pil ömrü uzadı ve her ikisine de harici yuvadan ssd arttırma özelliği var eeepc nin boyutlar hafiften büyüdü o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 linklerle konusalim :P cidden satin alinabilecek link verin bakalim gorelim. Yeni cok guzel seyler geliyor 2 aya da bekleyemeyecem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 eeepc acer ikisinde de arttırıaldbilir ssd den bahsetmemiş ama var şimdi kasamadım toplantı ortasında ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 benim linkteki daha iyi ya bunlardan. zaten vatandan nefret ediyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Up! Nedir durum netbooklarda? Şu KDV indirimi bitmeden bir tane kapayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 280 işlemcililer geldi 270 olanlar henüz ucuzlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 guncelleyelim bu konuyu da, temel bir baslik olsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Firewire girisi olan bi netbook yok heralde degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Dell tek gecerim ekürisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Korax said: Firewire girisi olan bi netbook yok heralde degilmi? valla benim de bildigim yok, sadece firewire adapter takabiliyorsun o sekilde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Aha ozaman super, firewire adapter neresine takiyoruz bunun? Usb den firewire adaptermi takiliyo? Nasil oluyo o olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar