SwZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Arkadaşlar ben save ediyorum spheremı save failed sphere is unstable dior bi yardım edermisnz neden oluyor bu ??[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sphereworld.scp spherechars.scp nin c:/sphere/save de oldugundan emin ol + kapatıp ac düzelir[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor..
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 veya consol'a gir # isareti yap belki olabilir veya arkadasin dedigi gibi sphereworld.scp veya spherechars.scp i olmaya bilir.[signature][hline]http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=xtg287tp Bu Link'deki Sayiyi Altindaki Numara Ile Yazarsaniz Sizlere Minnetar Kalicam.... Herkeze Iyi Gunler Leon Jade [email protected]
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 spherechars & sphereworld dosyalarının salt okunur olmadıklarından emin olun.
Öne çıkan mesajlar