Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ölmek... Nasıl bir şey mi ölmek? Düşmek gibi aynı, Tek fark; çakılmamak hiç. Yükselmek gibi aynı, Tek fark; çıkamamak hiç. Sövmek gibi aynı, Tek fark; incitmemek hiç. Övmek gibi aynı, Tek fark; yüceltmemek hiç. Nefret gibi aynı, Tek fark; kin gütmeden hiç. Sevmek gibi aynı, Tek fark; bağlanmamak hiç. Ve ölmek, aşk gibi aynı, Tek fark; hissetmemek hiç... Ağır ağır gitmek gibi, Yavaş yavaş erimek, Süzülürcesine düşmek belki de, Belki de; Hareket etmeden yükselmek... İşte, son noktayayım artık, Peki bu acı da neyin nesi? Can çekişe çekişe ölüyorum. Hayatı soluya soluya ölüyorum. ....Ağır ve acı bir şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İşte, son noktayayım artık, Peki bu acı da neyin nesi? Can çekişe çekişe ölüyorum. Hayatı soluya soluya ölüyorum. +11111 Bayildim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedrus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 çok etkilendim.....hemde çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar