Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ölmek... Nasıl bir şey mi ölmek? Düşmek gibi aynı, Tek fark; çakılmamak hiç. Yükselmek gibi aynı, Tek fark; çıkamamak hiç. Sövmek gibi aynı, Tek fark; incitmemek hiç. Övmek gibi aynı, Tek fark; yüceltmemek hiç. Nefret gibi aynı, Tek fark; kin gütmeden hiç. Sevmek gibi aynı, Tek fark; bağlanmamak hiç. Ve ölmek, aşk gibi aynı, Tek fark; hissetmemek hiç... Ağır ağır gitmek gibi, Yavaş yavaş erimek, Süzülürcesine düşmek belki de, Belki de; Hareket etmeden yükselmek... İşte, son noktayayım artık, Peki bu acı da neyin nesi? Can çekişe çekişe ölüyorum. Hayatı soluya soluya ölüyorum. ....Ağır ve acı bir şekilde...
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İşte, son noktayayım artık, Peki bu acı da neyin nesi? Can çekişe çekişe ölüyorum. Hayatı soluya soluya ölüyorum. +11111 Bayildim !
Öne çıkan mesajlar