Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 arkadaşlar xbox360 almayı düşünüyorum,biraz fiyat araştırması yaptım da türkiye ve yurtdışı fiyatları arasında saçmalık derece fark var. amazon.com'da elite edition 399$ , yanında fable 2 ve halo3 orjinal oyunla geliyor, gittigidiyorda yine elite edition ama yanında oyun filan yok 800 milyon lira... amazonun fiyatı gayet uygun geldi bana ama sorun şu ki,ben amazondan türkiyeye sipariş verirsem bunun gümrükte takılma filan durumları olur mu? cebimden extradan çok fazla bi para çıkar mı? nedir ne değildir yurtdışından alışveriş yapma konusunda bilgisi olanlar biraz aydınlatırsa çok iyi olur,teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bazı siteler kendi adreslerine verdirtip onlar hediyeymiş gibi yollayabiliyor gümrükten dönmesine karşın. amerikadanal.com gibi bişeydi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 amazon'dan tr'ye elektronik hede/oyun falan yollanmiyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hmm anladım arkadaşlar sağolun,yurtdışında aramaya da gerek kalmadı zaten,kadıköyde atik elektronik diye bi yer falcon sistem xbox360 satıyomuş sıfıra,firmware filan da kuruyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kesinlikle takilir ve girer direk gumruk islemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 amerikadaniste.com gibi bir site aracılığyla getirmende fayda var. Onlar hem kargo firması hemde gümrük müşaviri ile anlaşmalı. Tek başına getirtebilirsin gift ayağına falan. Ama gümrükte kalırsa ciddi masraf çıkartırlar. Ayrıca kargoda bişey olursa şirket içindeki fatura kadar bedelini karşılar. O da bir risk. Bu yukardaki tip bir kuruluş ile getirdiğin zaman (kargo parasını zaten vericeğini varsayarak) ekstradan komisyon ve gümrük için bir ücret vericeksin. Kendini garantiye almak için bence iyi bir tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yurt dışından verdiğiniz siparişlerde kargo fişi üzerine 100€'dan büyük bedel yazılmış tüm siparişlerinizi gidip topkapı'daki kargo dağıtım merkezinden almanız gerekiyor. bunun için de kargo fişi üzerinde belirtilmiş ürün fiyat'ının %10'u kadar bir ücret ödemeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 E yuzde 10 iyi degil mi ? Her halukerde hersey daha karli oluyo , istetelim istetelim topkapidan alalim o zaman ? Bence baska masraflarda cikiyordur , ya da kesin vermiyodur ordaki herif ehli keyif davaranarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Perfectionist said: amerikadaniste.com gibi bir site aracılığyla getirmende fayda var. Onlar hem kargo firması hemde gümrük müşaviri ile anlaşmalı. Tek başına getirtebilirsin gift ayağına falan. Ama gümrükte kalırsa ciddi masraf çıkartırlar. Ayrıca kargoda bişey olursa şirket içindeki fatura kadar bedelini karşılar. O da bir risk. Bu yukardaki tip bir kuruluş ile getirdiğin zaman (kargo parasını zaten vericeğini varsayarak) ekstradan komisyon ve gümrük için bir ücret vericeksin. Kendini garantiye almak için bence iyi bir tercih. önce sevindim şu siteyi görünce ama ekşide hiç iyi şeyler yazmamışlar hakkında onun yerine easyshop diye birşey buldum dhl'in. http://www.dhl.com.tr/publish/tr/tr.high.html Türkiye'ye gelmeyen ürünleri getiriyor ama gümrüğe takılma varmı yokmu bilemiyorum. Eğer yoksa süper birşey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 atik elektronik calisiyor mu hala yeri de ayni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://lmgtfy.com/?q=atik+elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ekşi'deki son entry "artık kadıköy'de olmayan firma" da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ps3 dururken niye shitbox alıyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 daha pahaliya gelir bide xbox 360 alacaksan cok iyi fiyata kadikoy yazici oglunda hackli versiyonunu alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar