Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mmokolik.com

lindasha

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş yada günümüzde olan hatta gelecekte beklediğimiz MMO oyunları hakkında haberleri / yorumları takip edebileceğin bir site.

2gün önce beta yayınına başlayan www.mmokolik.com misyon olarak geleceği hedeflemekte.

Sitemizde yazar olarak bir parçası olmak isterseniz

[email protected] adresine

özgeçmişiniz ile birlikte bu işi yapmak istediğinizi ve yapabileceğinizi belireteceğini kriterler ile mail atınız.
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir yere bağlı kalmayı düşünmüyoruz kendi yorumlarımız ve haberlerimiz ile türkiye'deki bir eksiği tamamlamak istiyoruz.

bu arada misyon yazacaktım çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz :) teşekkürler.. yukardaki mesajımı editleyebilsem editleyecem ama güncelle butonu yok..
Sosyal ağlarda paylaş

basarilar dilerim ama zaten hic bir yere bagli kalmadan milletin goruslerini algilamadan, betalara giremeden girenlerin goruslerini incelemeden yani hic bir yere bagli kalmadan bir sey hakkinda yorum yapmak zaten mumkun degil. neyse o zaman bir cok sitenin yazdiklarini yorumlayacaksiniz .. oda guzel.. sahsen sevindim turkiye mmo lari icin.. zamaninda www.mmorpg.gen.tr almistim sirf bu is icin sonra salladim.. mmorpg generation turkey olacakti sitenin uzamis ismi :) domain hala durur :)

umarim uzun vadeli olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu oyunun beta testini yapan ve senelerdir mmo içinde olan bir kadromuz var. o yüzden kendi yorumlarımızı yapabileceğimiz bir alt yapımız mevcut. bunun dışında bazı oyunların developer'larına ulaşabilecek yeteneklerimizde olduğundan bu bizim için büyük bir avantaj olarak görüyoruz. senelerdir var olan bir community içinde olduğumuzdan irili ufaklı bir çok dvo içinde yer alan arkadaşlarımız var. sizlerin destekleri ile gerçekten türkiye içinde ingilizce yüzünden sorun çekecek bir çok oyuncuya hitap edecek bir bilgi kaynağı oluşturacaz.

ilginiz için teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...