eradicator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 X-Com Terror From The Deep in full versiyonunu arıyorum ama henüz bulabilmiş değilim. Share Programlarındanda bulamadım. Eğer bi tavsiyeniz varsa nerde bulabilirim merak içindeyim
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 underdogs ? mldonkey ? kazaa ? google :P ?[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 valla tirmaliycan. tftd enemy unknownun asiri zorlastirilip renklendirilmis versiyonu. apocalypse en iyisi[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 X-Com Terror From The Deep, tüm X-Com serilerinin en iyisi bence :) Gerçi Aftermath 'te muhteşem, ona lafım yok :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aftermath oynayamadım ben idden nasışl tftdye kötü diyenei ben sonic canonumla atolarına ayırırım ona göre. ufo da kapıları açamıyoduk direk içeri dalınca da auto shottaki yaratık bizi biçiyodu, kaç adam kaybettim bi kapıdan giricem diye tftd rulzdur, hele alien colonylerde insanlara yaşattığı döt korkusu hiç bi yerde yoktur. hem insanın matematiğini kuvvetlendirir - hassws beyin geliyo hemen kaç kare olduğunu hesapla 4 le çarp TUsundan düş =) aşmış oyundur, ben hala bilgisayarımda tutar sıılınca bir koloni veya savelerimden T'leth basarım
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 :) X-Com 'a bend e o şekilde aşığım. Eradicator de aşık :) Küçükken korkudan altımıza yapa yapa oynardık ilk çıktığında. Müthiş bir oyun.. Aftermath de harika. Mutlaka oynanması gereken türden.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aftermath nedir be? 1. ufo defence(veya enemy unknown) 2. Terror from the deep 3.Apocalypse var nerden çıktı aftermath yaws
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Eski bilgisayara mouse aldığımda, "abi mousela oynanan oyun" diye ufo:enemy unknown ı verdi ve her şey öyle başladı. Terror From the Deep torrent te yayınlanmıştı bir ara 4mb bişi olması gerek. Underdogs tan filan bulabilirsin.
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet terror from the deep bence serinin en iyisidir. sonrakilerde oyunun ruhunu tamamen katletmişlerdi. oyunu çalıştırmak için yavaşlatman gerekir (bi şekilde xp'de çalıştırabildiğini varsayarak söylüyorum). oyunu sanırım burdan indirebilirsin. (linki denemedim henüz) (sorun çıkarsa abandonloader ve moslo kullan)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- [Bu mesaj Zed tarafından 23 Mayıs 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 tftd, ufo enemy unknownun, asssssiri aasssiiri, hayvanca, cogu olayda artik ayarsizca zorlastirilmis, ayni motor uzerine sadece degisik piksel koyulmus halinden baska birsey degil. apoc ise tam anlamiyla kendi icinde xcom olayinin tum vechelerini barindiran bir evren, oyle ki artik artik sadece mal gibi savunmuyorsunuz, saldiriyorsunuz da. ilk probu yapip alien dunyasina gecirme heyecanini biliirm.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aftermath ufo defencenin 3dlestirilmis hali gibi gorunuyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 E zaten tüm UFO larda saldırıyorsun ki ? Enemy Unknown da Marsa gidiyorsun, TFTD de Tleeith mi neydi onu bulup yok ediyorsun, bi tane saçma simülatör vardı onu oynamadım, Aftermath de de Dark Side of the Moon olayını yapmışar güzelinden. Eee daha ne ? TFTD gayet güzeldir. Apocalypse nefret ettiğim bir UFO sürümü :) Gerçi öznel şeyler bunlar.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 research kasip oyunun sonunda bi kere marsa misyona ucmak bir saldiri degil. apocalypsede kendi hava gucun var. once dunya teknolojisiyle mumkun mertebe donatip elinden geldigince ekonomin elverdigi miktarda hava gucu yaratirsin. resarch geldikce dunya teknolojili sasilere alien teknolojisi yuklersin. tum bu surecler sirasinda hava ustunlugunu elde tutarsan adamlari yere bile indirmezsin. diger oyunlarda sadece yolla bir vidividi sec, yakalasin, ciuv ates tuttu, ciuv ates tuttu, ciuv bi daha dustu seklinde olan hava savasi yerine, artik yerdeki taktik savastan cok daha komplike ve ince ayarlar gerektiren, bazen havada 10-15 tane irili ufakli aracin olmasina neden olan bir hava savasi vardir apocda. ayrica apoc, sehir icerisindeki factionlarla iliskiler, sehrin dinamik yapisi, diplomasisi vesairesiyle cok daha gelismistir. bi de tutup tftdye en iyisi diyosunuz. tftd enemy unknownun tipatip aynisi. sadece grafigi cok az farkli ve 3-5 varyasyon var. enemy unknownda en azindan mistik bir hava vardi. tftdde resmen yuruyen istakozlar, yok efenim solungacli balonlar derken palyacolarla savasiyosun alienle filan degil[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ben o anlattığınızı hiç oynamadım yahu? bi enemy unknown, bi terror from the deep biliyorum, bi de third person ortalıkta koşturduğumuz versiyonunu biliyorum. kaçırmışım onu.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 aooooooooooovvvvvvvvvvv ! abicim naptin ! x com : apocalypse diye underdogsdan indir hemen. sik sik oynadigim tek xcom oyunu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
eradicator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 underdogs acılmıyordu database down falan gibi bişeyleryazıyordu
eradicator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ben oynadım biraz apoc valla enemy unknown da oynadım tftd de oynadım ama her ne kadar dedigin gibi grafik degisikligide olsa tftd in atmosferi hepsini dövüyor bence. Apoc da bana çok geyik geldi hava gücü tftd de de cok onemli ayrıca birden fazla ucak la bi ufaya dalma gibi atraksiyonlar da var. En güzeli oyunun savas stratejisi orda görevler cok zevkli apocalypse de o zevki alamadım eski oyunlardaki zevk yok artık... yani bu arada underdogs da x-com yok mu bana mı öle geliyor bulamadım bi türlü neyse uğraşıcam
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Doom'dan sonra tüylerimi diken diken etmeyi başaran, kalın halatlarla bilgisayara bağlanmama neden olan yegane oyundur Terror from the Deep! Saygıyla eğiliyorum :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Lineage 2 | K.O.C.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ne mutluki ben yine orjinalini alıp arşivime eklemiştim =P süperler! ufo interceptor diye bi oyun vardı orda fena değildi ama şu son ufo oyununu aldım bi süre sonra bayıyor ya =([signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Foxx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 X-com: Ufo enemy Unknown kadar zevk aldigim baska oyun olmadi bugune kadar, hatta Win xp de calismiyo diye onu oynamak icin win95 kurdugumu hatirliyorum. Yanliz oyun 1999 da basliyor ve insanlarin teknolojisi o zamana gore biraz abarti :)[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hmm unitycim şimdi sana şurdan bi nanik yapıyoruz *! naniiiik * Apocalypse binemkaç sene sonra çıkmış olmasına rağmen TFTDyi Ne grafikleri yönünden - abi solucan şeklinde zittirik böcükleri alien diye yutturuyolar bize, bi lobster man bi o beyinlerden çizsinler bakalım Ne oynanabilirlik - ki sen e saldırıyosun diyosun ama TFTD hiç b oş kalmıyorku ki artificat site zart zurt Ne de atmosfer - ulan o şheir ne öyle açtım iki bakındım kapadım, dandik dünya haritası bile daha eğlenceliydi konusunda geçemez, geçmeyi bırak yanına bile yaklaşamaz, T'leth basmışsın, grubun dibine o beyinlerden yaklaşınca insanın beti benzi atıyor, bunu apocalyps te bulamadım ben, aaa bu böcük mü yaratık vur gitsin =)
eradicator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 evet de oyunu hala indirmedim süper oyun ilah oyun bi kere daha oynamak istiyorum bulamıyorum :) Çıldırıcam olan biriyle bari bağlantıya geçiyim yollasın bari bana yada ftp ye falan atın ben çekerim ne biliyim yardım edin :)
Castigater Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 kazaa da olması lazım geçen sene indirmiştim kazaa dan. ah ulen aklıma geldi şimdi ne kasardım ufo'yu terror from the deep'i. bu arada oyunun muzikleri harika sanki korku filmi izliyomuşsun havası yaratıyor :)
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Berk, 26 Mayıs 2004 13:54 tarihinde demiş ki: hmm unitycim şimdi sana şurdan bi nanik yapıyoruz *! naniiiik * Apocalypse binemkaç sene sonra çıkmış olmasına rağmen TFTDyi Ne grafikleri yönünden - abi solucan şeklinde zittirik böcükleri alien diye yutturuyolar bize, bi lobster man bi o beyinlerden çizsinler bakalım Ne oynanabilirlik - ki sen e saldırıyosun diyosun ama TFTD hiç b oş kalmıyorku ki artificat site zart zurt Ne de atmosfer - ulan o şheir ne öyle açtım iki bakındım kapadım, dandik dünya haritası bile daha eğlenceliydi konusunda geçemez, geçmeyi bırak yanına bile yaklaşamaz, T'leth basmışsın, grubun dibine o beyinlerden yaklaşınca insanın beti benzi atıyor, bunu apocalyps te bulamadım ben, aaa bu böcük mü yaratık vur gitsin =) sizin derdiniz atmosfer. oyun degil. o zaman enemy unknowndan baska hicbir xcom oyunundan bahsetmemeniz lazim, ayni havayi vermez. oyun acisindan muhabbete gelince, saldirmak vesaire iyice bulaniklastirmissiniz oyunu. ucup giden bi ufoyu radarda yakalayip kcina bir ucak takarak 3 kere ates ettirip roll tutunca dustu denmesi saldirmak degil. saldirmak aynen apocdaki gibi kendi alaninda, her biri birbiriyle mucadele eden yerine gore 10 a 10 ucan savas araciyla arbede yasamak, sonra gelisince kendi hava sahanda ustunlugu kazanip dusmanin hava sahasina girislere baslamak ve savasi dusman hava sahasina tasimak. saldiri budur. apoc icerisinde yasayan dinamik bir sehir vardi. baska organizasyonlar, bunlarin butceleri, bunlarin birbiriyle iliskileri catismalari .. bi organizasyonun binasini yikip baskin yaptiginizda organizasyonun butcesi bir sure acik veriyor zayifliyordu organizasyon ornegin. interaktif bir ortamdi. tftddeki 'it came from the desert' tarzi 50 li yillarin ucuz korku filmi monsterleri ile olmuyor o is.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 senin derdin de strateji unity. Oyun değil. Herkes oyunda farklı şeyler arıyor.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Öne çıkan mesajlar