kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hatırlayanlar nerde el kaldırsın ? ulan ufaktık tabi lisedemiydik yada lise yeni mi bittiydi o zmn galiba yeni bittiydi. gereksiz bişi yapardık ha bide "Su içtim yazsaydın başlığa tam olurdu" diye ne azarlar işitirdik. şimdi artık onu diyen adamlarda buranın haline bakınca yuh diyomudur ki. "su içtim bunun yanında gerekli bi konuymuş lan" diyolarmıdırki haha. bide kim açtıydı o konuyu hatırlayanlaradır sorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bone açmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oooy oy, şimdi bi başlarsam buralar eskiden hep yeşillikti diye, vay bee kaç yıl olmuş. ultimatr'de Drake'di benim nick hahah. küçüktüm, pepelek vs, anca ilk postumu korkularımı yenip paticik'e atmışmtum. "tey tey" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 su içtim o kadar eski değil ki aln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sparkcaster said: bone açmıştı lan iyide onun tartışması çıkmıştı beone ben açmadım demişti sonra bende bi yerden duydum karpuz açtı demiştim karpuz da bana "salakmısın lan ben açmadım saçmalama" demişti tabi o zamanlar böyle bi topic açmak rezilliğin önde gideni olmaktı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 pepelek zamanından değilde 6 - 7 sene oldu ama galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ama beni eskiye götürdü sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,2027583,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 garbıç varken açılıyordu işte su içtim sıçtım fln bi zamanlar garbage bilem yoktu buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 olm 2007 başlığı ne tartışması, daha eskisi varsa bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 lan onu demiyorum ki ben ohoooo çoook önceden vardı bi tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 KIVIRMA KERMİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 vardı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar