Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Oynayan cd si hala olan varmı? ben iranlılarla kapışıyorum ellerine vermekten gına geldi (bazende onlar veriyor elime) gelcek varmı kapışalım şöyle 6 kişilik hayvan gibi grup mrup yaparız citten harika oyun bence dünyadaki en iyi trade sistemli MERTS oyunu[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 valla o oyun bende vardı ama bir yerden sonra baymıştım değişik bir oyundur kendileri :) çatır çutur savaş oluyor filan rts için çok hareketli hatta rts fps gibi hareket açısından[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi oyunda binalara pek önem verilmemiş savaş cok zevkli =) arkada mısır devletdinde atlılar önde normanlar Kılıç kalkan ALLAH ALLAH MOD unda hehe acayip zevkli oluyor arayada Freeze staff lı bi celt koydunmu ohh kebap gibi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 piyasada hala bulunabiliyor ben bi iki yerde rastlamıştım[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hatırlıyorum bende vardı... oynayamamıştım sıkmıştı :P[signature][hline]icq:163404139
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oynayacak varmı olm oynayacak bana oynayan user lazım Celt i seçtimmi yaşatmam sizi :D yada egyptian[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Öne çıkan mesajlar