Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Oynayan cd si hala olan varmı? ben iranlılarla kapışıyorum ellerine vermekten gına geldi (bazende onlar veriyor elime) gelcek varmı kapışalım şöyle 6 kişilik hayvan gibi grup mrup yaparız citten harika oyun bence dünyadaki en iyi trade sistemli MERTS oyunu[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 valla o oyun bende vardı ama bir yerden sonra baymıştım değişik bir oyundur kendileri :) çatır çutur savaş oluyor filan rts için çok hareketli hatta rts fps gibi hareket açısından[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi oyunda binalara pek önem verilmemiş savaş cok zevkli =) arkada mısır devletdinde atlılar önde normanlar Kılıç kalkan ALLAH ALLAH MOD unda hehe acayip zevkli oluyor arayada Freeze staff lı bi celt koydunmu ohh kebap gibi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 piyasada hala bulunabiliyor ben bi iki yerde rastlamıştım[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hatırlıyorum bende vardı... oynayamamıştım sıkmıştı :P[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 oynayacak varmı olm oynayacak bana oynayan user lazım Celt i seçtimmi yaşatmam sizi :D yada egyptian[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar