Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PSP Slim 2000 + 4gb memory card

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

Anubisath said:

efsun'un ardından post atmış herkesin ağzına sağlık.söylemek istediğim herşey söylenmiş =P

200ytlye psp slim 2000 de iyiymiş tabi. psp slim kasası içinde gameboy color olmasın sakın o?

ya abi pardonda.. 250 ye almadın mı sen benden :D... ben gayet te gameboy göndermedim -.-'
Sosyal ağlarda paylaş

250ye mi? 300 milyonda anlaştık yanında ne şarj aleti ne data kablosu wardı... şarj aleti için 20 lira para extradan yolladın,onla da anca data kablosu alındı. ben yanında 20gb oyun weriyorum , kablolarını eksiksiz veriyorum,içine seninkinden nesil nesil yüksek firmware attım diyorum gelmişsin burda hala kendi verdiğinle eş değer fiyata saymaya çalışıyosun abicim cihazı..

ayrıca yine en başta 350 milyon istediğini de unutmayalım yanında ne kablosu ne bişeyi olmayan cihaza.ben araştırıp ta abi şunun fiyatı şöyle deyip 300e çekmeseydim sen bana o cihazı 350ye satıcaktın
Sosyal ağlarda paylaş

olm lan.. 300 verdiysen sen bana.. ben niye sana 200 lira daha yolladım 450 liralık acc için :( .. olm 400 e sat banane karışmıom da.. 0 kutudan da ne data kablosu ne umd çıkıyo zaten.. adaptörü bulamadım 0 al diye para yolladım.. kargoyu da ödetmedim.. ayrıca çok eminim sen sürüyle linkler atıp abey abey diye 250 ye indirttin onu ^^
Sosyal ağlarda paylaş

neyse satarsın inşallah 400 e bişi demiom.. ama yani 200 e psp satan mı var deme millet satıyo işte sıkıntıdan gereksizlikten.. neyse ben sattım gitti sana bana ne maldan benim diil .. ben orda sadece 250 ye sattığımı hatırladığım için olm ben sana 250 ye gönderdim sapa sağlam 200 e de gönderen olmuştur modunda mesaj attım hemen alınıp atlama yani.. neyse gereksiz şeyler bunlar hayırlı satışlar.. uğraşmaya değmez. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

al bunlarla da hafızanı tazelersin.hem senin bana pspyi 300e verdiğinin hem bnm accountumu 500e saydığımızın kanıtları.daa fazla söze gerek yok herhalde

http://img268.imageshack.us/img268/8886/29853473.jpg

http://img268.imageshack.us/img268/3039/32843491.jpg

bu kolpa polemiğe devam etmiyorum daha fazla,zaten normalde böyle resim koymakla filan da uğraşmazdım da insanların aklında soru işareti oluşmasın diye koydum.
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath kusura bakma birkaç gün işim vardı bişey yazamadım ben belki biraz ucuza almış olabilirim psp yi ama yanında verdiğin 20g oyun bence para edecek bişi deil çünkü kendinde indirebiliyorum orjinal umd oyun deil ki bu fiyatı çok etkilesin ama 400 halla çok bence gerçi tam okumadım son fiyat neymiş diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...