mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 peki diyelim ki a dayız b ve c ye uzaklık eşit nolur? yada Fdeyiz F-D arası çok kısa o kadar kısa ki F den D ye geldigimizde en kısa yol yine D oluyo? editler: of harf yazamıyorum df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ardeth said: Penthesilea said: turkce muhabbetine gelince ben yapay zeka derslerini isvec ve amerika'da aldim, boyle ogrendim, itu gibi ceviremicem. oo yapay zeka, isveç, amerika çok güzel de bunların dijikstra algoritması gibi tırışkadan bir algoritma ve içerdiği 2 terimle ilgisi nedir sdf onu yapamayanlarda var lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ardeth said: Penthesilea said: turkce muhabbetine gelince ben yapay zeka derslerini isvec ve amerika'da aldim, boyle ogrendim, itu gibi ceviremicem. oo yapay zeka, isveç, amerika çok güzel de bunların dijikstra algoritması gibi tırışkadan bir algoritma ve içerdiği 2 terimle ilgisi nedir sdf adam isveçte ikeaya gitti, yerinde gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mulgear6 said: peki diyelim ki a dayız b ve c ye uzaklık eşit nolur? herhangi birini seçiyorsun sanırım nasıl olsa hepsini dolaşacağın için sorun olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 example 2ye bakarak acikliyorum. burda baslangic noktasini 1 olarak alalim. simdi 1 den 2ye, 4e ve 3e gidebilirsin. baktiginda v -> nokta manasinda soldaki sayilar asama adina. noktalarla alakasi yok. v1 v2 v3 v4 v5 v6 v7 secim bir onceki --------------------------------------- ------- -------- 1 |0 - - - - - - v1 - 2 | |14| 37 25 - - - v2 v1 3 | |14+30| - 14+45 - - v3 v2 4 | |44+11|44+22 44+30 - v4 v3 5 | - |55+42| - v6 v4 6 | 77+43 |77+20| v7 v6 7 | |97+26| v5 v7 secimi gitmek istenilen yapalim oyle devam et sen. hatta bir oncekini de su anda bulundugumuz nokta olarak varsay simdi aciklamak gerekirse: bir noktadan basliyorsun. ben 1. noktadan basladim. 1. noktadan 3 secenegin var. 2 3 ve 4. uzunluklara bakip en kisa olanini seciyorsun. daha sonra 2. noktadan bakiyorsun hangilerine gidebilirsin. ama 2. noktaya gitmek icin zaten en kisa yolu secmistin 14 olarak. o yuzden 14un uzerine ekleyerek gidiceksin. 2den 3e ve 5e gidebilirsin. uzunlugu kisa olani seciceksin. o yuzden 3e gitmek zorundasin. 3. noktadan 3 secenegin var yine (1 ve 2 icin kisa olanlari sectik onlara geri donmuyoruz) en kisa olan da 4. nokta oluyor. boyle boyle devam edyor. secilen uzunluklari |...| olarak gosterdim. bir yanlislik yapmamisimdir umarim. edit: oha 2. sayfaya gecilmis topakta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 neyse polemik olmasin simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ne var lan brownda mis gibi üniversite ama algoritma mükemmel değil problemi çözmek için akla gelecek ilk yol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BANA CEVAP VERİN O ZAMAN İKEABOY VE ALAN YETKİLİSİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mulgear6 said: peki diyelim ki a dayız b ve c ye uzaklık eşit nolur? yada Fdeyiz F-D arası çok kısa o kadar kısa ki D den D ye geldigimizde en kısa yol yine D oluyo? bold kısımda ne demek istedin mulgear? Ayrıca b ve c ye uzaklık eşitse birini seçer diye biliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dotadayim gelince bakarim cozulmemisse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abi yazdığın ve çizdiğin şeyden hiç bişey anlamadım bilgisayar başında moleküler biyoloji çalışıyorum şu an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 F o aşınan yazamadım bi türlü dfgdfg @PENTH VE ALAN YETKİLİSİ bunu mu demek istediniz: götüm götüm kaçmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 seçim açısından ne olur diyorsun, eğer seçebileceklerin listesinde en kısa mesafeli olan iki tane eleman varsa bir tanesini gelişi güzel seçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bosuna aciklamisim lan //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ne anladım ben bundan yazı tura atarım d12 atarım daha iyi dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çizdiğin şey bir ağaç değil papatya resmen adam gibi çiz de gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sigisMoNd said: example 2ye bakarak acikliyorum. burda baslangic noktasini 1 olarak alalim. simdi 1 den 2ye, 4e ve 3e gidebilirsin. baktiginda v -> nokta manasinda soldaki sayilar asama adina. noktalarla alakasi yok. v1 v2 v3 v4 v5 v6 v7 secim bir onceki --------------------------------------- ------- -------- 1 |0 - - - - - - v1 - 2 | |14| 37 25 - - - v2 v1 3 | |14+30| - 14+45 - - v3 v2 4 | |44+11|44+22 44+30 - v4 v3 5 | - |55+42| - v6 v4 6 | 77+43 |77+20| v7 v6 7 | |97+26| v5 v7 secimi gitmek istenilen yapalim oyle devam et sen. hatta bir oncekini de su anda bulundugumuz nokta olarak varsay simdi aciklamak gerekirse: bir noktadan basliyorsun. ben 1. noktadan basladim. 1. noktadan 3 secenegin var. 2 3 ve 4. uzunluklara bakip en kisa olanini seciyorsun. daha sonra 2. noktadan bakiyorsun hangilerine gidebilirsin. ama 2. noktaya gitmek icin zaten en kisa yolu secmistin 14 olarak. o yuzden 14un uzerine ekleyerek gidiceksin. 2den 3e ve 5e gidebilirsin. uzunlugu kisa olani seciceksin. o yuzden 3e gitmek zorundasin. 3. noktadan 3 secenegin var yine (1 ve 2 icin kisa olanlari sectik onlara geri donmuyoruz) en kisa olan da 4. nokta oluyor. boyle boyle devam edyor. secilen uzunluklari |...| olarak gosterdim. bir yanlislik yapmamisimdir umarim. edit: oha 2. sayfaya gecilmis topakta sdf çözümün yanlış olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Razu said: çözümün yanlış olabilir mi? evet onu farkettim bosuna acikladigimi anladim. bir daha bakiyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Penthesilea said: turkce muhabbetine gelince ben yapay zeka derslerini isvec ve amerika'da aldim, boyle ogrendim, itu gibi ceviremicem. Kimse çevir demedi zaten rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben yanlis okumusum senin yazdigini ya atar yapiyosun zannettim, pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Yok ne atarı , benim halim daha berbat. Özeleştiri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 1 2 3 4 5 6 7 next 0 (14,1) (37,1) (25,1) 2 [14,1] (37,1) (25,1) (59,2) 4 (36,4) [25,1] (59,2) (67,4) 3 [36,4) (58,3) (66,3) 5 [58,3] (66,3) (84,5) 6 [66,3] (84,5) 7 [84,5] bir alalhın kulu kontrol etsin (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 example 2 oluyor yukarıdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bu algoritmanın farklı adları var mı acaba ? tıpkısının aynısı değilse de benzeriyle poligon çizmece yapmıştık arc belirleyerekten de, adı başkaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 @Razu: dogru. ben nedense dalli budakli olarak dusunmedim mallik yapip ama dogru yaptigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar