Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kimse hepsini okumaz bunun. bosuna koymussun buraya :d
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fake gibi geldi bana , Ama gerçekse güzel, hafif sci-fi havasında
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bi iki satır okudum yorum: zuaaaaaa
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ölümsüzlük, bir paypal hesabı kadar yakın
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 benim kartı blokladı paypal. demekki bana uzakmış :D
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 açılmıyor site ya birileri 3-4 satır koyabilir mi plz?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 içimizddeki gücü aktive ediyolar işte, sende olanı sana koyuyolar hesabı
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 said: Imagine if you woke up one morning and realized that you had dormant superhuman abilities that were waiting to be unleashed. That once you activated these abilities, you could manifest anything you desired in your life, live a life without drama, create your ideal physical body, become immune to all dis-ease, and REVERSE the aging process. Imagine if you realized that you could actually change your blueprint of life, your DNA, to enable you to expand your creative potential, provide access to your subconscious mind, and become intuitive, clairvoyant, and know instantly what your purpose is in life. There is now a process which will allow you to do all these things and more, and it is called DNA Activation.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dünyada bu kadar mal insan varken ben neden para kazanamıyorum yaaa :(
Disease Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kaynım bu programa katılmış şimdi 155 yaşında ve hala düzenli bir seks hayatı var
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 herkes ölümsüzdür zaten.. bilinç olarak DNA activation için kimseye para vermenize gerek yok yakında hepsi otomatik olmaya başlaycak zaten. Process'i kolaylaştırmak için ve önceden hazırlanmak için bakınız: Spirituality
Öne çıkan mesajlar